Pain

Hade på min mina nya sandaletter idag, har haft dem på min förut så trodde inte att det skulle bli några problem. Nu har jag blåsor under hela fötterna och kan knappt gå. Så här sitter jag i mina fluffiga tofflor och önskar att de vore ännu fluffigare.

Förövrigt njuter jag av att det är 1-3 skoldagar kvar innan sommarlovet, och jag är klar med allt jag måste göra. Och dessutom har jag bokat fler körlektioner och skrivit in mig på en teorikurs. Härligt.

You know you're my saving grace

Sommarlovet börjar närma sig. Idag skrev jag mina två sista prov för den här terminen, om man bortser från muntliga delen i spanskanationella på måndag. Imorgon är jag faktiskt ledig, måste bara in till skolan och lämna in en uppgift till min mattelärare. Och på torsdag och fredag så gör jag terminens två sista praktikdagar.

Nu ska jag gå och räkna på min matteuppgift, sen ska jag ställa mig i en varm dusch!

Pluggsöndag

Det är det som väntar, en massa massa plugg. Just nu sitter jag här och skriver på min bokredovisning medan Adam sitter och läser. Bredvid Adam står Tim och spelar en  melodi på pianot, vilket förstör den fridfulla studiemiljön.

Jag har egentligen ingenting annat att tilläga, lektionerna börjar avta en efter en i skolan och imorgon drar barmarksträningen igång. Hej och hå.

Skärpning!

Här utlovar jag ett löfte om ett inlägg som jag inte ens kan hålla. Dålig stil av mig.
Men nu blir det ändring på det.

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, har släppt av mamma vid tåget, handlat med syster och Adam och slingar håret på både mig och Erika. Angående håret så är det inte en allt för stor förändring, lite ljusare. Och något som valde att bli ljust som fan var min utväxt, toppen.

En långhelg har varit välbehövd, dock har jag inte rört läxböckerna. Men det blir det ändring på imorgon då jag har nationella prov i spanska som väntar, samt prov i Organisation och ledarskap. Men efter det ska jag inte anstränga mig särskilt mycket mer i skolan.


Nu ska jag dunka lite partylåtar och vänta på att Adam ska komma hem.
Take Care

Time for a change

Okej, jag ska ge mig. Jag ska börja uppdatera!

Men inte nu, för nu ska jag på innebandymöte. Och kanske ingte sen heller.. Men snart. Jag lovar.

Är Annie död?

Det är säkert frågan som många av mina fans där ute ställer sig just nu.

NEEEJ! Är det korrekta svaret. Annie är inte död.

Annie är:
- jävligt upptagen
- förbannat kär
- snorpank

..   och fruktansvärt lycklig.



Så snälla, tänk inte på mig. Jag överlever. Återkommer till bloggandet när jag har lugnat ner mig lite, skrivit klart lite nationella prov samt återfunnit intresset till att sitta vid datorn igen.

Take care!


I've been looking for that someone

I can't take a day without you here,
You're the light that makes my darkness disappear.

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.

More and more, I start to realize,
I can reach my tomorrow,
I can hold my head high,
And it's all because you're by my side

RSS 2.0