För jag älskar allt du gör

Snösnösnö. Helt otroligt,, det är ju bara sista oktober? Nog för att jag älskar snö, men när det bara blir till slask på marken då är det mest kallt, blött och irriterande. När man kan åka snowboard och skidor och leka i snön, då är snö det bästa som finns!

Inatt sov jag hos Evelina eftersom att jag och busstiderna inte kommer överens riktigt, men det va mysigt. Sen fick jag traska hem i snön och det va kallt. :/ Senare idag ska jag hem till Emma, ska slinga och färga hår på henne och Tommie och sen blir det film mys.
 
Imorgon är det dags, äntligen!


Womanizer

..är låten som har spelats istortsett hela dagen, är sjukt taggad på partyt nu! Nästan allt är fixat och klart, mest lite små saker kvar. Det är jätte många som har sagt att dom kommer, nu väntar vi bara på svar från dom som sagt att dom ska höra av sig, men hoppas verkligen att dom också kommer! Nu är det inte många dagar kvar!
Det här med att planera saker är något som jag verkligen brinner för, det är sjukt kul! Dock har jag fått några hjärtattacker när saker strulat lite, men nu flyter det på bra igen. Haha.

Ge mig lördag. <3

I wanted you to know I love the way you laugh

Nu ska jag hoppa ner i sängen och lyssa på Kent ^ har ju som sagt en del nytt och bra att lyssna på. Någon som är avundsjuk? Alla borde vara det! :D

Ingen sovmorgon imorgon heller, ska med syster som ska klippa sig, men efter det blir det nog sola och sen hem och sova! Träningen är tydligen inställd också så får försöka ge mig ut i kylan på en långprommenad.
Förresten så  vann vi matchen mot  Silvergruvan idag, 6-4. Vi ägde dom inte direkt och spelade absolut inte så bra som vi kan och jag sög verkligen och va skitdålig idag, men såna dagar måste man väl också ha. Men 3 poäng tog vi iallafall och om jag räknat rätt så ligger vi sjua nu, ganska bra med tanke på att vi endast lyckades kamma hem 1 poäng förra året, men det är inget vi brukar skryta om. Haha

Är inte för glad över att mina benhinnor gör ont igen, vill inte ha benhinneinflamation, det kan ju vara det allra jobbigaste. Åt helvete med det.

Försök att förstå mig om det går

När alla säger olika. Vem ska man då tro på? Dagens fundering och hitills har jag beslutat mig för att jag bara ska tro på mig själv. Då behöver man kanske inte bli besviken.

Dagen idag har spenderats i Örebro med tjejerna, urmysigt. Vi har letat kläder till maskeraden, käkat och lite så. Urmysigt. Jag brännde en hel del pengar helt i onödan men vad gör man inte? Köpte iallafall en hel outfit till lördagskvällen, utan bytesrätt och sen ångrade jag mig och köpte en till tre gånger så dyr. Och nu ångrar jag att jag ångrade mig, jaja. Sånt är livet.

En sak som följde med mig hem är jag iallafall nöjd med, Kent boxen som släpptes idag. <3

Ett framsteg blir ett bakslag

Jahaja, då var man nyklippt, mätt och ytterligare några hundralappar fattigare! Telefonen kom igår, men jag vill inte ha den. Någon som vill köpa en ny sony ericsson w302?

Imorgon är det upp och hoppa tidigt som gäller. Jag, Evelina, Josephine och Evylyn ska bege oss med nio bussen till Marieberg och fixa ytterligare lite till inför lördagens maskerad. Jag är sjukt taggad nu!

En himmelsk drog


Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på
Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

Och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår...

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Mysmåndag. Vaknar dock av att lillebror gapar som en galning kvart i sex, men placerade honom i soffan framför en film och sov vidare. Lämnade Tim på fritids, åkte in till stan och mös med Jessica, fikade med tjejerna och planerade maskeraden som jag hoppas blir sjukt lyckad, hoppas alla som är bjudna kommer! Efter det så tränade jag tjejerna och träffade Jessica igen, vi tittade på filmen PS. I love you. Romantisk komedi var genren, är det meningen att man ska tjuta sig igenom en sån film? Det gjorde iallafall vi. Men den var bra, den rekomenderar jag till er som gillar filmer som man blir helt tagen av.

För er som inte har planerat eran onsdag än?
Match i idrottshusen 19.00
Nora IBK - Silvergruvan

Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång

Trött, matchen gick väl helt okej, men jag är inte nöjd med min egen insatts, var alldeles för stillastående mot vad jag brukar vara. Det slutade iallafall med att Askersund vann med 3-2. Så egentligen var det en bra match.
Desto roligare blev det på hemvägen, det är något magiskt med Mc Donalds i Åsbro, där händer alltid alla roliga saker!

Nu väntar jag på att Evylyn ska komma, blir lite mys med henne ikväll. Pusspådet. Imorgon är det dags för möte nr 2 med halloween fix gruppen, åh det kommer bli så sjukt bra kväll om det blir som det ska! Jag lääängtar!

Brist på fantasi vad det gäller rubriker

Härligt när man vaknar dyngsvettig klockan kvart över åtta på morgonen, en söndag! Om vi inte hade ställt tillbaka klockan inatt så hade jag iallafall inte vaknat fören kvart över nio, men men. Hur mång har hunnit bygga en ambulans helikopter i smålego nu på morgonen? Jag har! haha.

Gårdagen blev mysig, först så fikade jag med Evelina och Josephine, vi planerade halloweenfesten och det verkar kunna bli riktigt skoj! Jag hoppas hoppas hoppas. Kommer förmodligen mer uppdatering kring det. Sen efter en två timmars  fika så gick jag hem till farmor och hälsade på, lite senare knallade jag vidare upp till emelie, jag ska sammanfatta våran kväll med tre bilder:


     

Nu ska jag tagga inför matchen mot Askersund idag, en vinst skulle inte sitta fel! Ha en bra dag / annie


Viskar till dig, stanna

Jag tror att jag blir galen om du går..

Myslördag. På dagen blir det fika med Evelina och Josephine och ikväll blir det tjej och singstar mys med Ida och Emelie, räknar även med att det blir att agera modell där också eftersom att emelie införskaffade sig sin efterlängtade fjärrutlösare igår, så nu slutar hon iallafall tjata om det, haha. Sen därimellan hade jag tänkt att jag skulle hinna med att hälsa på farmor också. Mysmys.
Ha en trevlig lördag, för det tänker jag ha!


Bite your lips cause you know that you feel it

LOV LOV LOV!! Bara tre lektioner kvar, sen är det en vecka full med sovmornar och massa annat skönt och en tripp eller två till Örebro för shopping, kinamat och klippning. Jag och två  till håller på och smider lite planer inför halloween och jag hoppas verkligen att vi lyckas fixa något otroligt kul så vi får rocka av oss lite, det var länge sen nu. Wiie, jag längtar!

Nu har jag näthandel, fast våran lärare försvann iväg på ett möte med rektorn utan att ge oss något att göra. Så vi duktiga Hp07or i grupp 1 som är här sitter och bloggar och spelar kycklingstuds, hejohå.

Idag fyller lillebror Tim 6 år, GRATTIS.
Fem dagar kvar tills Kent boxen släpps.
Nio dagar kvar tills mamma kommer hem.
Och nästa vecka kommer äntligen min nya telefon, starkt jobbat jävla El giganten.


Ge mig nått som tar mig någonstans

En komplimang kan verkligen ge en motivation till att fortsätta med något. Det är faktiskt så, när man vet att någon uppskattar det man gör och tycker att man gör det bra, då får man mer lust att fortsätta göra det.

Gårdagen blev som en helt vanlig onsdag, skola, hem och slänga i sig mat, träna underbara F96/97orna, träna själv och sen hem och plugga. Det enda som blev lite annorlunda igår var att jag var tvungen att åka buss hem, så när jag kom hem vid tio var jag absolut inte särskillt taggad på att plugga. Lyckades hålla mig vaken i en liten stund och skriva klart min sammanfattning, men sen slocknade jag. Men min extra timme av sömn verkar inte ha varit någon större förlust av pluggtiden för naturkunskapsprovet var busenkelt. Eller kanske inte ska säga för mycket för då har jag säkert gjort allt helt fel.

Men nu ska jag skriva ut lite papper till min redovisning i Information & layout som jag ska ha snart, superkul.

Idag fyller min pappa 41, grattis pappa!

Allt värt att veta har du lärt mig

Min lyckodag idag, information & layout två gånger! Häääärlig, men nu är min uppgift halvklar iallafall och jag är helt hjärndöd. Lektionerna som väntar är Naturkunskap, som vi har prov i imorgon, och matte som vi har prov i idag.

Tur att det är träning ikväll så jag får springa av mig lite annars kommer jag avlida. Och efter träningen väntar såklart en hög med plugg, mysigt!

Och mina tankar har gått i criklar

Bläbläblä, vill inte ha matteprov idag och jag vill verkligen inte ha information & layout, skitskitskit. Nu på I&L så sitter vi och gör en massa power point presentationer. Denna gång ska vi göra en om våran affärsidé men vi ska också få in våra förutsättningar för företaget på marknaden, fakta om kunder och konkurrenter, varför kunden ska välja vårt företag och en resultat budget. Tanken är att vi ska göra ett arbete som man ska kunna presentera för banken, men i vårat fall klassen, för att få lån osv. Låter inte det alldeles förträffligt roligt?  

Tusen timmar kvar till mat och jag hungrar ihjäl, och nu sitter positivaerica och säger att det bara är 600 dagar kvar till studenten. Mot power point, adios! / a

Vi kunde ha den bästa tiden i våra liv

Matematik B, ibland är det kul men dagar som denna är det inget annat än döden. Redan igår kände jag av att det inte kommer att bli en rolig vecka, men det är bara att bita ihop. Käka en massa onyttigt och se till så att huvudet är med på provet, till och med min mattelärare frågade igår vad det var för fel på mig, jag var helt hjärndöd! Men men, jag följer som vanligt min teori jag har när det gäller matteprov och sitter och pluggar kvällen innan, det jag inte kan nu kan jag inte imorgon heller. Eftersom att min mamma vill varara på andra sidan jorden så är det ingen som kan hjälpa mig heller.
MAMMA KOM HEEEM!

Matchen igår gick bra, vi vann med 7-5. Självklart så var det inte felfritt vi vann, men vi hade helt klart övertaget. Och även jag hann samla på mig en utvisning och göra ett mål och en assist. Ytterligare lite småfix och vi kommer att äga alla sen, det är ju positivt att ha den inställningen iallafall. Haha. Nejdå, men hitills så är det ju inte blodigt allvar utan det är sagt att vi ska ha till jul på oss att spela ihop oss lite mer, så var iallafall sist jag hörde något. Sen efter jul då spöar  vi alla! Eller hur?


När jag blir grå, när jag faller. Orkar du för två?

Nu börjar det bli vinter, ett tecken på det är att jag spenderar hela helgerna nere i idrottshuset och tittar på innebandy. Men men, så är det. Imorgon är det match. Nora Ibk - Örebro Döva, matchstart 19.00 i idrottshuset. Vi skulle nog må bra av lite publikstöd, publik som inte hejar på oss - inte välkomna.

Dagen idag var urmysig. Vaknade och klädde på mig för att åka in till Evelina för kakbak, vi slängde ihop en gudomligt god browniesaktig sak som man knappt fick i sig en bit av, man blev sjukt mätt, men god var den, och ont i magen fick vi. Efter en långpromenad med Evelina gick jag vidare till Evylyn och kikade på hennes nya hus, där möttes man av en massa slipdamm, men det var på gång att bli riktigt fint. Resten av kvällen har spenderats nere i idrottshuset men nu blir det duschen sen sängen. Bäst att vara pigg imorgon när man ska upp med tuppen och lämna Tim på skolan.

Godnatt. / a

Kakmyssöndag.

Helger är bäst. Då kan man sova hur länge som helst, och det gillar jag. Idag ska jag till Evelina och baka kakor, åh vi gör så goda kakor.  Har varit sugen dödligt länge nu. Så nu är det upp i duschen som gäller sen är det dags att ta sig till stensnäs och kladda ihop lite underverk.
   Äkta kärlek <3

Du är värd att dö för

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...


Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad

Finally fredag! Hela dagen gick helt okej, skola, prov, fika med Evylyn och träffat Emma. Blev tvungen att köpa ett par nya lila strumpbyxor också, för hade sönder mina idag med karborren på jackan, typiskt mig. Har även bokat klipptid till lovet, jag är duktig jag.

Nu är det dags att hoppa in i duschen, ska iväg och titta på film med Tommie, Richard och Oliver i utbyte med att dom bjuder på godis, haha. Men godis är gott och det är trevligt sällskap, så varför inte?
Adios, ha en trevlig kväll! / a

Vill ge dig allting ikväll

Torsdag idag, den här veckan har flygit förbi, men inte mig emot. Den har verkligen inte varit en särkilt bra vecka. Hela veckan har varit en enda röra och tankarna har snurrat runt i huvudet om både dagarna och nätterna. Ser inte särskilt ljust ut till helgen heller men tror att det blir en riktigt myshelg. Ska leta fram alla mina Kentskivor och ligga inne på mitt rum med tända ljus och bara mysa.

Måste bara tillägga att jag klättrade på idrotten idag, jag besegrade min höjdskräck och klättrade hela vägen upp till taket. Efteråt blev jag alldeles kallsvettig och skakade i hela kroppen, men nu är det gjort iallafall! Och gud så nöjd jag kände mig efteråt, nog för att det inte är särkilt svårt men jag tycker att jag står läskigt högt uppe bara när jag står på en stol. Haha.

Nej dags att plugga lite projekt och företagande nu, godnatt! / a

Berätta för mig hur man bryter isen

Du faller handlöst framför mig
på din väg mot okända land
Och när din sjukdom tagit dig
ska jag ge någon gata ditt namn

Tar fram vår kamera
Tar ännu en bild
Där du bara ler och ligger still

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå

Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går

Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
Där ingenting har något värde
Utom minnet av allt som var vårt

Visioner i mitt huvud när du ler, jag har hittat nånting vackert

.. vänner, ser du vad jag ser?
   Jag är nästan som du



Godmorgon, fast morgonen idag är definitivt inte god! Börjar med en försovning som resulterar i att jag får springa med Tim till skolan för att sen hinna med bussen. Nu sitter jag i skolan och har Information & layout och det är tredje lektionen i det ämnet nu som jag sitter och inte har något att göra för att jag är klar, vi håller på med att göra en power point presentation av ett företags affärsidé. Men jag får väl sitta här och träna på min redovisning som vi ska ha sen istället.

Det går över, det går över, det går aldrig över

Klockan är egentligen så pass mycket att jag borde ha gått och lagt mig för länge sen med tanke på att jag är ganska trött, men inte då. Istället sitter jag och lyssnar på Kent och bara längtar efter boxen, ge mig ge mig ge mig! Fast har ingen vidare lust att lägga mig heller, för så fort jag lägger mig så blir jag klarvaken och tusen tankar far runt i huvudet, alla dom som man inte riktigt hinner med på dagen.


Du slår min verklighet i bitar
och jag ser bara allt jag inte hann
vi blöder för er nu
det går över, det går över, det går aldrig över
vi behöver nånting nu
som bedövar, nåt som gör att det går över


Godnatt. / a


Jag hade hoppats på något

Hann även med att jobba lite idag, tråkigt men roligare när lönen kommer. En liten förmån som man får genom att sortera extra på posten är att man kan tjuvkika posten en dag tidigare, och bland B-posten idag låg mina skolkort. Jag såg ut som fan, men jag skelade iallafall inte som jag gjorde förra året. 
När jag och Tommy svängde in till vårat hus så såg vi en älgmamma och en älgbebis komma skuttande från våran trädgård. Det var också lite kul att det va fotspår efter dom utanför vårat vardagsrummsfönster, vem vet, dom kanske smygtittade lite på våran tv?
 
Resterande del av kvällen ska jag tillbringa här och framför tvn, samt med näsan i skolböcker.
Ikväll är det säsongssart av House! Den enda TVserien som är värd att följa.

Om ca tio minuter lyfter mammas flygplan från arlanda, buhu.

Du & jag för oss

Idag är det tisdag, uschusch. Efter skolan idag ska jag kanske hem till Elin och mina systrar Emilia och Carolin för att rida, hoppas det blir så iallafall. Red mycket när jag var liten och vi hade hästar och det är sjukt kul!

Imorgon är det onsdag, och jag känner för ovanlighetens skull att jag inte alls har lust att träna. Det som har varit så bra och jag älskar verkligen att bara fokusera på träningen och innebandy och skita i allt annat, men nu blir jag bara arg och ledsen av att träna när man får veta sånt som jag skrev i mitt förra inlägg. Nej usch, det känns inte alls bra och jag tror att det är fler än jag som känner så, eller jag vet att det är det. Visst, ingen stor sak tänker ni, men för mig är det faktiskt det. Och jag  tror att om det hade gällt någon annan så hade den känt likadant. Usch, it sucks.
Åh, det här dödar mig. Man känner sig bara dålig och inte tillräckligt bra, så kanske det är också? Men då vill jag höra någon säga det. För det som pågår just nu är bara dålig dålig dålig stil. Jag känner mig typ, sviken.

Nu måste jag sluta älta det här, jag borde verkligen inte bry mig så mycket..
Take care / a

Aaaaaah!mjklsdjgdafkja

Jag hittar inte ens ord, så fruktansvärt jävla arg, ledsen och besviken! För några dagar sen får vi veta att det är DM, och vi får veta vad vi ska göra, vilka som ska ta hand och seketariat och caféteria osv. Idag får vi mail om att det är DM för f92/93, jävlar vad kul tänker jag eftersom att jag antar att vi kommer få spela ändå. Efter en träning som för övrigt var hur jävla bra som helst, tack Håkan, så frågar jag våran andra tränare om DM, då får jag veta att vi inte får spela. Jag frågar om dispenser, men får till svar att de ska in två veckor innan, när jag frågar varför inte det är inskickat än så får jag till svar att han inte visste.

Det här är något som gör mig så fruktans jävla vansinnig! Förstår inte varför en vuxen människa inte kan tala om för oss att vi inte får spela, för att han inte vill att vi ska spela. För det är så uppenbart att det är så det är. Eftersom att jag själv är tränare så vet jag hur det är med dispenser osv, och jag vet att det visst går att fixa. Hur var det tänkt? Hade vi fått veta när vi kommer ner på lördag att vi inte får spela? Det är så jävla dålig stil. Fyfan säger jag bara.
Jag förstår inte hur dom kan kalla oss ett lag, när vi inte ens spelar tillsammans. Jag vet att vissa tycker att det är positivt att vi har slagits ihop och att det finns såna som inte tycker om det. Men vad är det här? Skulle vi inte försöka få det att funka? Jag var så jävla glad nyss för att det funkade, och så kommer det här som en jävla käftsmäll. Fyfan.

Innebandy är det absolut roligaste jag vet, men när det ska vara så här, då kan det fan vara! Så kan han få sitta där men sitt älskade F92/93, det är så det känns nu.

This love is taking all of my energy

Det finns nog inget som är värre än att vakna en måndag och inse att man ska till skolan, och att vi hade en vikarie till häxa på spanskan gjorde det inte bättre, hon tog död på en!

Imorgon åker min mamma till Kina, den 2a november får man se henne igen. Kommer bli sjukt tråkigt och jobbigt, för er som inte  visste det så är jag en riktig mammagris. Och inte nog med att mamma är borta utan jag måste även hämta och lämna lillebror på fritids varje dag, samt vara barnvakt på lovet. Tur att min lillebror är söt, annars skulle jag inte orka! ;)


Älskling, vi ska alla en gång dö

Idag åkte jag in till Örebro för att jag äntligen skulle köpa ny mobil eftersom att tre stycken knappar har gett sig helt på min. I påsarna på hemvägen så hade jag ett par nya skor och strumpbyxor. Men ingen mobil. Hittade två stycken som jag skulle kunna tänka mig, ska bara bersämma mig och sen ska pappa skicka efter den på internet istället, billigare så. 

  
      Nu är det dags att plugga igen, spanska och matte. Adios / a


Berg & dalvana

På vägen tvättas spåren bort
en olycka blir minnen blott
Rusningstid strax innan jul
så glömmer nån ett varningsljus

När jag blir grå
När jag faller
Orkar du för två?
När idag blir igår
Kommer du att älska mig
då?

En gammal sång får en helt ny text
en äcklig röst som billig sex
Och jag har inga vänner kvar
Visst är livet underbart

När jag blir grå
När jag faller
Orkar du för två?
När idag blir igår
Kommer du att älska mig
då?

Det spelar ingen roll
om du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra

Håll ut jag behöver dig
Håll ut jag behöver dig
Håll ut jag behöver dig
Håll ut stå ut med mig

Stå ut med mig
Jag behöver dig
Jag behöver dig
Stå ut med mig
Jag behöver dig
Jag tror jag älskar dig
Stå ut med mig
Jag behöver dig
Stå ut med mig
Jag behöver dig


Kan vara en av världens bästa låtar! Och Kent är världens bästa jävla band, underbart!

Efterlängtad helg!

Fredag kväll, och vad gör jag? Jo jag sitter hemma och tvättar lite kläder och bara tar det lugnt. Men imorgonbitti är det upp och hoppa för det är öppet hus till skolan, och jag och Erica från min klass ska in och vara guider eller något liknande. Imorgon är det även min och Jims 23 månaders dag, det går så fort.

Ikväll kan man räkna med uppdatering för jag kommer nog ha massor av tid över, och Erica, om du du har tur kanske det kommer upp en och en annan Kent text tillsammans med en liten egobild.

Ha en härlig kväll. / a

Grattis farmor

Idag så fyller min farmor 60 år, grattis till henne! Men nu sitter jag hemma med en proppfull mage och mår dåligt efter ett x antal för många portioner smörgåstårta. Men om  ni bara fick smaka på hur otroligt god min farmors smörgåstårta är så skulle ni också haft ont i magen nu. Haha.

Skolan idag flöt på fint, och på naturkunskapen blev jag lite förvånad över mig själv då jag satt jätte intresserad och lyssnade hela lektionen(?) Men visst får man överraska sig själv lite då och då. Imorgon är det fredag, bad på idrotten och sen Emelie efter skolan. Slutar fyra halv tre imorgon, det blir kul!

Sova, in my ass!

Här sitter jag och tror att jag ska få sova ikväll men icke, idrottsläxa som gäller.

Nu är även provet i PM gjort, antingen så gick det jätte bra eller så gick det helt åt helvete. Hoppas ju faktiskt på det förstnämnda. Idag ska göra göra ännu ett försök med att hitta praktikplats, sen är ska mina småtjejer spela en träningsmatch och efter det är det träning. Sen är det dags för att, taadaaaa: Plugga!


Tänd eld på dina tankar

Nu sitter jag i skolan och har precis skrivit klart provet i näthandel, som var otroligt enkelt.  (?) Eftersom att min pluggningsinsatts igår inte blev så stor så pluggade jag bara på provet i PM, och tydligen så visade det sig vara rätt. Nu ska vi bara hoppas på att det går lika bra på det provet.

Nu ska jag nog smyga ut ur datasalen, tror inte mina klasskamrater som sitter och skriver provet är så förtjusta i att jag sitter och knappar på mina tangenter. Man bör inte förvänta sig någon mer uppdatering idag, tror nämligen att jag ska slänga mig i sängen direkt efter träningen och det ska bli såååå skönt.

Ta hand om er! / a

Minns du vår blodsed, våran lag?








Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö













                              Godnatt.

För dig gjorde jag allting fel

Idag väntar en fruktansvärt rolig dag, plugga och åter plugga står på schemat. Imorgon är det prov i både näthandel och praktisk marknadsföring b, som tur är så är jag klar med alla uppgifter till praktisk marknadsföring iallafall. Men jag lär ju ha endel att göra ändå :/ Varför kan jag aldrig lära mig att man inte ska spara allting till sista kvällen, är det någon mer än jag som har det problemet?

Nu ska jag fördriva tiden lite med bilddagboken och annat kul, hm, skriver kanske mer ikväll.
Take care / a

Allt på en gång

Jag glömmer nycklarna hemma. Slut på batterier i mobilen. Mamma låser in bilnyckeln i bilen. Tommy jobbar över. Det hela slutar med att Annie står ute och fryser arslet av sig och efter något som känns som hundra år så kommer Tommy hem och morfar hjälper mamma med bilen.

Underbart!

Tröga måndag

Okej, som man redan hade listat ut så pluggade jag inte ett dugg igår. Tog upp böckerna flera gången men jag kom absolut ingenvart och förstod ingenting, så jag struntade i det, vilket var otroligt dummt. Skrev just spanska provet och det gick absolut inte bra, men inte gick inte heller så jätte dåligt. Får väl se på måndag hur det blev med den saken.  

Idag är det måndag vilket innebär träning, skönt. De har varit så snälla att dom har förlängt vår tid i hallen med 30 minuter så idag är det 1 och en halv timmes träning istället för bara en timmes. Det är både bra och dåligt, i dagsläget så är det nog mindre bra eftersom att endel har svårt att hålla fokus på träningarna när de bara är en timme, vilket inte förbättras av att träningarna blir längre. Men men, som tur är så utvecklas allt till det bättre hållet och våra träningar blir bättre och bättre så det är nog bara att bita ihop nu och stå ut tills det blir bra.

Som pricken över i:ett så ligger min skåpnyckel kvar hemma på köksbordet. Härliga måndag!

Kent box 1991-2008

Hallåå?! Hur glad blir man inte egentligen när man ser något sånt här? Jag är asglad iallafall!
Tio cd-skivor med Kent, hela 133 spår, 26 olika bonusspår och 15 än så länge outgivna spår . Plus att det är lite andra saker som låttexter, bilder och nya omslag. Allt det  för ca 399 kronor. Jag SKA ha den!  Även om det innebär att jag får lite dubbletter av skivorna, men jag kan nog inte få för många skivor med Kent. Dock så släpps den inte fören den 29e oktober.
 
Läs lite mer om den här.

Spanska dödar

Spanskan på Karlsäng var ju rena barnleken jämfört med det här, förstår i stort sätt ingenting alls. Sitter och försöker förstå vad tusan dom snackar om i texterna men jag fattar inte. Usch!

Nu ska jag springa ut i köket och göra iordning cappuccino, hur gott som helst. Fast som den kaffehatare jag är så dricker jag bara Gevalias med massa choklad i. Mumms.


Snusksöndag

Härliga söndag, älskar känslan av att ha feta spanska provet imorgon och jag har inte ens gjort klart alla uppgifter. Det känns också helt underbart att det är dags för skola imorgon igen. Puss på allt!
Eller så hatar jag allt som har med söndagar att göra, och jag vill inte ha prov.
Jag vill bara lägga mig under täcket igen och sova!

Äckliga skitdag, tänk om allt bara kunde vara hundra gånger lättare, då skulle jag vara otroligt glad! Nej, som medlem i positiva klubben så krävs det skärpning från min sida. Skolan är bääst <3



Den fula bilden fick ni på köpet, ser så tråkigt ut på bloggen när det bara är massa text.
Mot läxböckerna!

Lördag kväll

Gårdagen blev urmysig! Åkte tillslut med Jessica till Marieberg och shoppade för att sen mysa med cappuccino hemma hos henne.

Matchen idag var okej, vi förlorade men vi gör stora framsteg. Men nu sitter jag här med en halvstukad fot och är nöjd ändå, men det är klart att det hade suttit finare med en vinst, men det kommer, det kommer!

Nu ska jag hoppa i lite kläder för att sen åka till Jim, mysmys.

Fredag

Sov tills jag vaknade vid tolv idag, det va underbart! Nu ska jag stoppa i mig lite mat för att sedan springa till bussen. Shopping med Jessica väntar! :)


Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar




Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
Vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
Vi är dom som kan gråta när ingen ser på

...

allt är fult, jag är ful, du är ful och alla andra är också fula!


Ledigt ledigt ledigt

Ledigt! Det ordet klingar fint i mina öron just nu, för lite långhelg är precis vad jag vill ha. Efter att ha stressat och flängt runt överallt i ett par veckor så gnäller jag inte av att få sova lite och ta det allmänt lugnt. Att försöka att få ihop skola, jobb, träna ett lag och sen träna själv är inte det enklaste när det är dags för prov i alla ämnen, speciellt inte när man är som jag och knappt nöjer sig med ett vg. Men men, efter nästa vecka så lugnar det ner sig igen. Bara att bita ihop!

Eftersom att vi bara var tre stycken på träningen idag så tog jag och Emelie oss ner till idrottshuset och tränade med p93, hur skönt som hellst med lite tempo och bara innebandy istället för en massa snack också.

Mysa och titta på film, hm? Riktigt som jag hade planerat blev det ju inte riktigt, men jag ska nog överleva ändå. Ska bli så skönt att gå och lägga sig utan att ställa klockan och sova kunna bort halva dagen och det första jag ska tänka på när jag öppnar ögonen är att mina syskon är i skolan, och Stina också för den delen ;) HAHA! När jag väl har gått upp ur min jättesköna säng så ska jag försöka ta mig in till Örebro med Emelie, skoj!

Torsdag - Inte en lugn stund

Kom hem från skolan för ett litet tag sen och slängde just i mig lite mat, nu väntar jag på att pappa ska hämta mig. Ska iväg och leta praktikplats och sen ska jag jobba, sen träna och sen får jag äntligen njuta av att det är lite heeelg! Det kommer förhoppningsvis bli hemma hos jim framför en film och massa mys.
Men nu ska jag pysa iväg och packa träningskläder!
Take care. / A

Onsdag och näthandel

Tredje lektionen för dagen, och även den tredje lektionen framför en dator. Men går man handel så gör man. Nu har vi precis fått veta vilka uppgifter som  vi ska plugga på inför provet om en vecka, och det ser inte ljust ut. Egentligen borde jag väl kanske göra dom nu istället för att blogga, men det vore ju att göra det enkelt för sig och det vore ju onödigt. Allt blir ju så himla mycket roligare om man sitter med allt på tisdag kväll istället. Inte.

Efter skolan idag ska jag fortsätta jaga praktikplats, och sen är det träna tjejerna och träna själv som gäller, om jag hinner. Har ju nämligen feta provet på naturkunskapen imorgon som jag måste plugga till, men men.

Första hemmamatchen på lördag, mot Surahammar, om läktaren är fullsatt lovar jag att vi ska vinna.
Undra vad det är störst sannolikhet för, att vi vinner eller att det är fullsatt? Haha.
Men nu är uppvärmningsskivan med mållåten på G så 12.00 i idrottshuset om någon bryr sig.


RSS 2.0