Bloggtips

Måste bara tipsa alla om världens fulaste blogg, made by min alldeles speciella vän Evyy.

Ni hittar den här.


It´s just a silly song about you

Helgen blir trevlig, borde bli iallafall.
Fredag - Praktik och till kvällen blir det tjejkväll med favoriterna Emelie, AnnaSara, Erica, Ida och Matilda  från klassen och sen ska jag sova hos min pappa.
Lördag - Match? Till kvällen blir det iallafall I taket lyser stjärnorna med Jessica.

Försök att förstå mig om det går

Trött. Trotts min lilla sovmorgon imorse blev det alldeles för lite sömn. Måste lägga mig i tid idag. Praktiken är hur bra som helst, hade aldrig kunnat trott att jag skulle trivas så bra i en liten skoaffär som jag gör på min praktikplats. Hur underbart som helst. Trotts att dagen bestått utav att plocka upp väskor som är överdrivet inpackade i plast, kartong och tejp (då jag också klippte mig i fingret) och ett ständigt plockande i butiken för att de nya väskorna ska få plats så har jag haft en urbra dag.

Nora IBK´s damlag, en mix av ett gäng lagom snygga och seriösa tjejer. Träningen idag som vi hade i en liten idrottshall på en liten skola visade tydligt vilket gäng töntar i är. Det spelades ett gammalt Spice Girls band i stereon och vi rockade som inga andra kan samtidigt som vi lirade skiten ur varann i 3-3 spel.

I taket lyser stjärnorna

Två platser är reserverade till mig och Jessica på lördag. Läste boken för några år sedan, jag grät mig igenom hela. Har ganska stora förväntningar på filmen nu så hoppas den är lika bra som boken, eller bättre.


Don't be fooled by the rocks that I got

Försov mig imorse och hade fem minuter på mig att klä på mig och göra mig iordning, vilket resulterade i att jag ser ut som fan och går runt med obostade tänder. Det va verkligen tajmat med tanke på att jag, Emelie, Annasara och Erica snart ska gå ut med systemkameran och fotografera under håltimmen och som jag ser ut idag så tror jag att jag håller mig till att vara kvinnan bakom kameran idag. 


Evighetsprojekt

Det visar sig att samhällskunskapen är ett enda evighetsprojekt, det vill aldrig bli klart..

Har inte tid för mera ord i det här inlägget, arbetet måste skickas innan 23.59 och det är faktiskt bara lite mer än tre timmar kvar och ska jag hinna analysera och jämföra så mycket som jag vill så måste jag lägga på en rem nu.

Alltså, inge House idag! Hoppas det är ett avsnitt jag redan sett så jag inte missar något.


Melissa Horn

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Det vackra sa farväl och jag försvann

Jag börjar förstå att förvirring är en ny del av min vardag. Någon har bosatt sig i mitt huvud och tillbringar dagarna med att sitta där uppe och kasta runt och felorganisera mina tankar. Ena stunden kan jag vara helt säker på något som sekunden senare känns som världens största oklarhet. En tanke som ena stunden får mig hur glad som helst kan nästa stund jag plockar fram den få mig att bli nästan gråtfärdig.

Stressen och pressen att hinna med skola och träningar och dessutom mig själv blir bara större och större. Högen med ogjorda skolarbeten blir bara högre och högre. Allt mer av de saker jag gör görs mest på rutin och inte för att jag vill. Tänk om man bara kunde få allt gjort och ha hur mycket tid som helst över sen. Då skulle man slippa gå och lägga sig efter midnatt varenda kväll/natt och man skulle ha tid över till saker som man vill göra.

Nu ska jag sluta fundera så mycket och lägga mina sista krafter på samhällskunskapen.

You spin my head right round, right round


Du får mig att le som ingen annan

Idag känner jag mig trött, förvirrad, konstig och stressad. Har som vanligt en hög med skolarbeten, men matten är iallafall klar. Min spanska lärare är galen, han tror tydligen att vi inte har annat för oss än att göra spanskaarbeten och det är ju ioförsig sant med tanke på att han ger oss hur mycket som helst. Att gårdagskvällen var en rolig kväll känner jag minsann av i kroppen, men det är smällar man får ta. 

Och matchen igår, vilken match vi gjorde! Det var verkligen roligt att spela. Vi mötte KFUM på hemmaplan och låg under i första och andra perioden men tog igen i tredje, 3-3 var såklart en seger bara det eftersom att vi förlorade med 2-10 förra matchen mot dem.

Men nu ska jag fortsätta med samhällskunskapen, planerar att bli halvklar iallafall så jag slipper sitta med det imorgon. Ibland kan jag ju låtsas som att jag planerar mina studier iallafall.

You’re a fool to not see

Hahahahaha, min blogg börjar likna ett utav mina absoluta hatobjekt.
Jag måste verkligen rycka upp mig nu!

Det är inte det minsta synd om mig, min hosta är nästan väck och ja jag mår faktiskt helt bra.

For a pessimist, I'm pretty optimistic

Idag är jag arg, känns inte alls som min dag idag. Usch, det är inte roligt när det blir så att allt bara känns helt galet. Jag ska gå och lägga mig nu tror jag. Här gör jag ingen nytta direkt, ska lägga mig och övertagga inför matchen imorgon.

Vill bara tillägga att mina tjejer spelade mot de jämngamla pojklaget idag och pojkarna var inte alls beredda på det motstånd de fick! Riktigt stolt kunde jag känna mig då.

Grattis, du toppar listorna för dagens idiot.

Håll mig hårt eller släpp mig helt

Matchdepp, vi spelade helt klart en katastrofalt dålig match. Inget gick som det skulle och alla var arga och irriterade och blev så där påverkade av motståndarnas fula spel som man egentligen inte ska bli. Vi förlorade, helt oväntat efter som att vi vann överlägset med 14-3(?) på träningsmatchen och drog även hem vinsten i första seriematchen med 6-4. Men vad säger man, livet blir inte alltid som man tänkt sig. Vi kan skylla på sjukdommar, att det var torsdag, hemmadomare, trötthet, deras spel ja vad som helst.

Men idag var de faktiskt bättre än oss och vi får helt enkelt bara grattulera Silvergruvan till deras första vinst.

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter

Kom för ett litet tag sedan hem från träningen, är fortfarande väldigt bitter över hostan och halsen. Vad gjorde jag på träningen då? Jo jag förenade nytta med nöje och satt och räknade matte medans jag tittade på hur underbart mina lagkamrater fick ha det. Innebandy fick de spela och där satt jag med mina andragradsekvationer eller vad det nu är.

Nu ska jag faktiskt börja med samhällskunskapen, spanskan kommer fortfarande sist på priolistan.

Kommer inte på någon fyndig rubrik

Onsdagar i mitt hjärta, vårat schema är inte världens bästa. På onsdagar har vi som läser matte B en 2-4 timmar lång håltimme innan sista lektionen. Men idag mina kära vänner ska jag be att få berätta att jag har varit uppe på körskolan och pratat med dem, ska bara bestämma mig för hur jag ska göra och sen ska jag skriva in mig.

Skriver mer ikväll när jag kommer hem från träningen, som jag inte kan vara med på, buhuu.

Melissa Horn





Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest
när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser
eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli







.

Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Plugga var det, just ja. Varför lär jag mig aldrig?! Att jag alltid ska lägga alla böcker på hög och skjuta upp det så att inget blir gjort och inlämnat i tid. Räknade två tal i matte, jag tyckte att jag fattade och att det gick jätte bra men de blev helt fel så jag gav upp. Öppnade word dokumentet till spanska recentionen, rättade två ord, gav upp. Spanska steg 4 ska jag inte ge mig in på, det är en sak som är säker. Och föstrår verkligen inte att jag för bara några dagar satt och funderade på matte C och sa att matte va kul.

Imorgon är det träning, relativt viktig match på torsdag och match på lördag och här sitter jag och snorar, hostar, nyser, hostar, nyser, snorar, nyser. Kan inte sjunga heller, inte prata, vill jag bli hörd får jag ta i allt vad jag har, då kan det komma lite pipljud. Men det är skoj, verkligen.
Åh, hoppas ni förstår att det verkligen är jätte synd om mig.

Nu ska jag slänga mig på soffan igen och vänta på House, tittade nyss på Kenny starfighter.
För bra!

Smile like you mean it

Okej, helt ärligt, just nu är jag jävligt trött på att hosta! Slutar egentligen fyra idag, men eftersom att sista lektionen är idrott och jag ändå inte kan vara med så valde jag att åka hem och göra mig frisk istället. Har även fått lock för öronen också och snorar, måtte jag inte ligga hemma med feber på torsdag när det är match.

Nu ska jag göra mellis till mig och lillebror, sen ska jag plugga och dricka massor av honungsvatten.
Ha det bra. :*

Host host host

Det känns som att någon står och drar med en taggtråd upp och ner i halsen på mig. Hes är jag också, låter som en liten målbrottsmupp, men det är härligt.
För vet ni vad, la la la la la la life is wonderfull!

På golvet i mitt rum ligger en fet hög med skolarbeten som ska göras, men jag orkar inte. Prioriterar liksom bort det. Har hur många spanska uppgifter som helst, torskade som sjutton på glosförhöret idag. Ibland känner man verkligen för att gå och lägga sig och dra något gammalt över sig.

Men som den optimist jag är så ska jag fortsätta tralla på Jason Mraz låt Life is wonderfull nu.
Adios!


Twilight

Mys fredag. Efter praktiken tog jag och Jessica bussen till Örebro, käkade på dyr restaurang och gick på bio. Vi lyckades äntligen komma iväg och se Twilight och gosh vilken bra film! När jag läste om den trodde jag att den skulle vara lite småtöntig men den var verkligen jätte bra! Man blev verkligen kär i filmen.

Nu ska vi dricka te som jag handlade hos Evelina idag och måste tyvärr erkänna att vi äter godis också. Men men, snart ska jag inleda ett någolunda godisstopp som ska gälla fram till min artonårsdag.


Skrattretande

Egentligen är jag bara arg på mig själv för att jag ens bry mig, men jag kan verkligen inte låta bli att störa mig på det för att det är så himla fånigt och ja vad är det?

Som alla andra är jag väldigt taggad på standard repliken "Åh jag hatar Nora för alla bara snackar skit". Men hey,  det är inte en stad som snackar skit. Det är bara alla stackars små själar som är så osäkra på dig själva att de söker uppmärksamhet på det viset, det är de som pratar skitsnack. Och ja, det är ju ganska sorgligt att de måste prata strunt om andra för att de ska få lite uppmärksamhet. Men o andra sidan så får de ju vara lite kreativa genom att få visa sin otroliga fantasi medans de hittar på de saker de ska säga. Herregud. Det är så fånigt.

Det är så svårt för vissa personer vet man verkligen inte om man ska tycka synd om eller om man bara ska tycka att de får skylla sig själva. Äsch, vet ni va. Det bästa är helt enkelt att ge fan i att bry sig.

Och alla känslor slog och sprängde hela vardagen full med hål

Praktiken är bäst. Jag är så glad över att jag valde en relativt liten butik istället för någon stor kedja i Örebro. Nu får jag verkligen lära mig allt och jag får redan stå i kassan, medans mina klasskamrater i örebro larmar, märker och viker kläder. Hahaha på dem!  

Tror att jag har blivit kung på att köra bil, noot. Men nära, idag när jag körde sa mamma "jag är inte lika rädd längre när jag sitter bredvid" och det kan nog stämma för hon satt och småfilade lite på sina naglar så harmoniskt, det hade hon för någon månad sen när vi började köra.

Innebandyistheshit

Helt slut efter en skit rolig träning. Skulle egentligen inte träna eftersom att jag har ont i huvudet och är yr, men jag kunde verkligen inte låta bli. Vi hade en liten mini turnering i 3-3 spel. Måste tilläga att mitt lag, det gröna laget som bestod av mig, Klara och Siri, spöade dem andra rätt hårt och vann en varsin Fanta.

Nu, som väntat, sitter jag här med en sprängande hvuudvärk och försöker få skärmen att vara still. Duschen väntar och sen ska jag räkna lite matte och lägga mig  och sova. Imorgon är det praktik som gäller.

Slut på skolveckan

Nu är det bara två dagars praktik kvar.

Nu får det vara nog, slut på godis och sötsaker!
Jag måste skärpa mig för snart blir jag tjock och stor som ett hus!

Det är så lätt att fantisera

Sprängande huvudvärk
illamående 
mensvärk
+ att jag är världens tröttaste

Nu är det jag som tar mig till sängen snarast möjligt och sover tills det är dags att titta på House.
Efter House ska jag sova igen. Ha en rolig tisdag.

All we seem to know

.. is how to show the feelings that are wrong

När alla löften klingar falskt

Helgen: Två matcher spelades, tjejerna var så tomt på folk så det blev trötta och  inte orkade stå emot Hovstas anfall, men de gjorde en kanon match.
Och igår fick vi åka hem ifrån örebro med en seger, och det var inte helt fel. Matchen var seg och det kändes som att vi spelade på en tjockmatta, man sprang hur mycket som helst men man kom ingenvart. Men teknisk så ägde vi Örebro Döva och varenda en i vårat lag hade minst ett skott på mål.
Men svårt och vinna över döva är det säkert många som tror. Men deras hörselskador gör dem inte alls till ett sämre lag, för dom är hur duktiga som helst, men igår måste de haft en dålig match bara och vi en bra såklart. 6-2 blev det till oss iallafall.

Det va tungt att gå upp och ta sig till skolan imorse. Tråkigt att vi blir av med våra absolut bästa lärare, idrottslärare och mattelärare, men hoppas att de nya är bra de också. Dock pratade våran nya mattelärare med oss som om vi vore väldigt dumma och trögtänkta, hon verkar inte ha så höga förhoppingar om hp, men vi kanske ser korkade ut. Vad vet jag?

Längre än så här kan jag inte skriva, det blir alldeles för mycket. Nu ska jag ta mig mot duschen sen sängen :*

Härligt

Helt underbart att komma tillbaka till skolan, verkligen.

Först får jag veta att vi kommer ha nationella prov i spanska.
Lite senare får jag veta att vi ska få en ny idrottslärare och våran lärare var verkligen bäst!
Och bussarna går ifrån station när vi ska hem.

Jag lider, ska försöka ta mig igenom dagen, skriver mer ikväll. Kanske.

I try to walk away and I stumble

Det är lördagkväll, jag spöade just skiten ur syrran i Singstar. Yes.

Mamma kom just fram och killade mig på hakan och sa "jag börjar nästan bli orolig för dig lilla vännen som sitter hemma varje lördagskväll, borde inte du vara ute och dricka sprit eller nått?" haha, men hon kom på lite senare att hon faktiskt föredrar när jag sitter hemma.


Jag kan vara galen, jag vet inte. Men jag funderar på att slinga håret blondt igen. Jag vet inte varför jag vill det, för jag tycker att brunett är hett. Men ja, äsch.
Hjälp mig? :S


Svin ont i huvudet, trött och hes; jag nog gå och lägga mig snart.



.

Ja tack.

En vecka i en mysig stuga i fjällen skulle jag inte tacka nej till just nu.
Men det är bara 11 veckor och en dag kvar tills jag får åka till Trysil, bara.


Släpp snälla, släpp taget nu

De två första dagarna på praktiken är över och jag trivs jätte bra. Jag praktiserar i en relativt liten skoaffär i Nora och har redan hittat flera par skor och en väska som jag bara måste ha, det här kommer bli dyrt för mig.

Den kommande helgen blir en helg full av innebandy som i stort sätt alla andra helger. Imorgon ska jag iväg med tjejerna och spela match och på söndag ska jag spela själv. Men det är en helg för mig.

Ha en kanon helg :*


Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång

Jag är helt slut och huset luktar skurmedel och nytvättade kläder. Har storstädat mitt rum, köket och stora hallen samt tvättat som en galning. Just nu sitter jag ganska nöjd och tittar på julgranen, tänker på att det är tur att jag inte städade vardagsrummet och hallen, det kommer nämligen bli fullt av barr där när vi slänger ut granen senare idag.

Tidigare idag ringde jag till en dansskola, jag och en kompis har bestämt oss för att börja dansa. Men det är väldigt svårt att få ihop det måste jag erkänna, innebandy tar redan upp nästan all tid jag har över efter skolan. Jag dansade street när jag var "liten" och har äntligen bestämt mig för att ta tag i det där igen, nu är det bara en fråga om tid.

Ta min hand eller låt bara bli

Ögonen kliar, ögonlocken faller gärna ner, det gäspas konstant. Sängen känns väligt lockande.




Trött tröttare Annie

Jag är helt slut. Övernattningen blev kanon faktiskt, jag och Evy styrde det riktigt bra tror jag. Dock så var vi alla uppe och kollade på hockeymatchen så vi kom inte i säng fören klockan fyra och eftersom att vi skulle gå upp igen klockan halv tio så var många ganska så trötta, bl.a jag. 

Nu är klockan över fyra, jag har fortfarande pyjamas. Håller på att tvättar lite och funderar på att storstäda rummet, men det låter faktiskt inte så lockande. Nu ska jag göra någon nytta iallafall, istället för att sitta här. Och sanningen är den att jag har faktiskt inget vettigt att skriva om som ni kanske märker.

Take Care. :* / A


Wish for something more

Ikväll ska jag och Evy ha en övernattning med tjejerna som vi tränar. Jag håller på för fullt med förberedelserna, vi ska ha lekar och tävlingar hela kvällen. Det kommer bli en jobbig men rolig kväll. Uppdaterar imorgon.


Nytt utseende

Emelie har äntligen gjort lite nytt i min blogg, enligt henne så symboliserar de fyra bilderna i högra hörnet mig och alla mina sidor. Haha, vem vet? Jag ska iallafall ta mig ett snack med henne angående en av bilderna som jag inte är helt nöjd över, gissa vilken?

Men men, tänkte att det skulle vara en bra start i mitt nya positiva liv att ta bort det svarta. Vad tror ni? ;)

We made it hurt so much

I can't forget the past
Just tell me what to say, show me what to do
Then I can forgive me and I would forgive you

Träningen imorse gick helt hopplöst dåligt, men jag antar att jag får skylla mig själv då jag har suttit som en softpotatis och jäst i tre veckor. Inte ett skott eller en pass blev som jag tänkt mig och jag var slöare än slöast.

Mitt 2009 verkar inte alls få någon vidare rivstart och jag har inte så stor lust till att göra något överhuvudtaget, men jag jobbar på det. Imorgon ska jag ta med mig min käre vän Jessica på bio och det blir nog mysigt, vi brukar få till det rätt bra iallafall.

Fyfan vilken pessimist jag är, jag måste nog jobba lite på att hitta den lilla positiva optimisten inom mig. Jag får ta en kurs hos min klasskamrat positiva Erica från positiva Frövi tror jag, hon är en jävel på att se allt positivt. 

Men nu ska jag sluta smutsa ner min blogg med all denna dysterhet.
Ta hand om er. :* / A

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

Idag har jag träffat en av mina allra käraste och bästa vänner. Vi har gjort en massa galna saker som bara vi kan tänkas göra. Och det är helt underbart.


Jag tänker inte göra det här inlägget längre än så utan nu är det dags att sova, ska upp tidigt och träna imorgon.

Vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen under det

Trotts att jag har sovit i stort sätt hela dagen så är jag dötrött och funderar starkt på att gå och slänga mig i sängen.

Kvällen har jag spenderat hemma hos Jim, vi har tittat på Parlamentet och dippat grönsaker. Eftersom att den galningen inte är så förtjust i choklad så fick jag såklart offra mig och äta upp den kvarblivna halvan av hans ask med Aladin hjärtan. Jaha, så bra gick det nyårslöftet. Haha. Men som sagt, vissa nyårslöften är till för att brytas.

Nu ropar sängen efter mig, godnatt! :* / a

When you lose something you can't replace

Stämmer det? Mja delvis, våran kärlek kan inget/ingen ersätta, du är och förblir min allra största tonårskärlek. Men förlorad är du inte min älskade vän. Jag vet att du läser och därför så vill jag att du ska veta att du är min enda trygghet förutom min familj och den enda människan i hela världen som jag verkligen litar på, du är oersättbar för mig.

Jag har funderat och det är många som tar bort alla inlägg, bilder och texter och ja, allt om den andra när dem gör slut. Men varför? Jag vill minnas allt med dig: alla minnen, alla känslor, alla ord. Jag vill och kan inte glömma dig och jag tänker inte försöka radera dig ur mitt minne och låtsas som att du bara är en som alla andra, för det är du inte. Du är speciell och helt unik, du är du och dig ska jag aldrig glömma.

Så här mycket känslor har jag nog alrig delat med mig av i min blogg och då har jag ändå så mycket mer som jag vill skriva som jag har sorterat bort. Men det här är till dig Jim.

Nyårsafton

Kvällen började hos Erika för lite fix men vi var snabbt hemma hos Josephine där Evelina och Paula redan befann sig. Vi startade med maten och satte oss sedan vid bordet som Josephine hade dukat så stiligt. Lagom till att maten stod på bordet så kom även Emelie.

Efter maten var vi proppmätta så medans vi gjorde plats för efterrätten så spelade vi ölspelet och sjung singstar.

När efterrätten också var uppäten så spårade vi som vanligt lite när vi spelade sanning eller konsekvens samt jag har aldrig, men det är precis så det ska vara.

Efter många om  och men så satte vi oss tillslut i en bil till Örebro för att tillbringa tolvslaget vid Slottet.

Ja det var nog det från min kväll som var värt att nämna,  som vanligt, tack för en kanonkväll tjejer och gott nytt år på er! :)

Tvåtusennio

Jaha mina vänner, då var det dags för nytt år med nya möjligheter, nya människor och nya misstag som man säger den första januari varje år. Nu är då frågan vad jag som nybliven och ovan singel ska göra under detta år, mycket bör bli annorlunda men 2009 ska bli mitt år, precis som alla andra 91ors för iår är det våran tur att fylla arton och få möjligheten att känna oss större, gå ut på krogen och ta körkort.

Som vanligt så måste man ha några nyårslöften, några vettiga och några som bara är till för att brytas. För ärligt talat, hur många har någongång lyckats hålla alla sina nyårslöften?
Jag ska.. 
   ... bli nyttigare, sluta småäta och vänja bort mitt chokladberoende
   ... träna mera och oftare
   ... sluta köpa småsaker hela tiden
   ... bli mer spontan och impulsiv av mig
   ... göra fler saker för min egen skull
   ... umgås mycket mer med mina vänner

Det här får nog vara allt för mig just nu, skriver lite om mitt nyår lite senare.


RSS 2.0