Veckoblogg?

Är det vad det här har blivit?

Vad är egentligen orsaken till mitt anti-blogg-beteende?
Kanske är det fina vädret, att jag är kär, eller rent av kanske för att jag har tröttnat på att spendera massor med tid vid datorn. Vem vet.

De kommande dagarna har jag iallafall garanterat något att göra som stör mitt bloggande. Det är prov och en massa inlämningsarbeten som ska göras. Och hey, imorgon är det ju valborg!




Psssst, möblerade om i mitt rum igår.

Jag kan inte förstå hur jag kan vara värd någon som dig

I´m happy! Nu är det inte mycket pågång i skolan, eller jo egentligen men jag ligger faktiskt ganska bra till. Redovisningen igår blev lite kaosartad då power pointen inte fungerade, eller snarare projektorn, men det löste sig fint och jag kunde faktisk allt jag skulle säga om hur alkohol påverkar samhället samt för/nackdelar med en höjning eller sänkning av alkoholskatten. Haha, det är lite intressant det där faktiskt.

Och vad tycker ni, borde man avskaffa systembolaget och ska man höja eller sänka skatten på alkohol?


Jaa, nu ska jag inte göra det här till ett politiskt inlägg, jag är bara lite fundersam och nyfiken. När jag inte tillbringar min tid i skolan så gör jag inte så mycket mer än att jag är sådär galen och kär och spenderar väl kanske lite väl mycket tid tillsammans med min pojkvän, men det gör inget att jag inte hinner så mycket annat, för jag trivs. Stormtrivs faktiskt. Och...jag tror inte det finns någon risk att vi tröttnar på varann för det.

Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva nu för tiden, jag är inte så vettig alls. Men nu ska vi iväg på en fyra timmar lång föreläsning, lev väl!


Hold me now I need to feel complete

Måndag och det fina vårvädret håller i sig, nu är det bara lite värme som saknas. Kvällen ska tillbringas här framför datorn då jag ska knåpa ihop lite material till en lång redovisning imorgon. Pust..

Jag fick en sån fruktansvärd lust att möblera om i mitt rum igår när jag och Adam städade hans rum, men grejen är den att jag har haft alla grejer på alla ställen som går och vet absolut inte hur jag ska göra. Därför vill jag att alla som har varit hemma hos mig lämnar en kommentar med ett möbleringsförslag, thx.


Just like the sun lights up the earth, you light up my life

Gårdagskvällen blev urmysig och fylldes av god mat, skratt och sång.


Idag har jag varit ute hos Elin och mina systrar och ridit. Det var härligt och bjöd på en upplevelse i sig. Den stora nordsvensk som jag oftast rider på är lite snubblig och klumpig av sig, och ja... idag när vi travade på i skogen så bestämde hon sig för att snubbla lite extra och där låg vi bland barr och rötter. Men det var inte värre än att jag hoppade upp på hästryggen igen.


Under tiden som vi var ute lånade Emilia och Katja min kamera.

Supermodellen Emilia

En ofrivillig och hungrig modell

Katja och kaninen

I may be happier than anyone else

Att vakna bredvid den människa jag tycker mer om än alla andra varje morgon gör verkligen mig dag, varje dag. Att varje natt få somna i hans armar, det är helt underbart. Jag vill bara borra in mig i hans famn och stanna där föralltid. Jag är lycklig. ♥




Ännu en dag med ett bedårande väder. Tidigare delen av veckan har bestått av en del städning, mys, utflykter och lite annat. Dessvärre har jag som vanligt skjutit upp pluggandet så jag har något att sysselsätta mig med på söndag, härligt.

Dagen idag har en hel del att bjuda på. Först ska jag göra mig i ordning och ta mig till min vän Emelie, där ska det fotograferas och donas lite, efter det ska vi hem till Emma där vi ska grilla och sjunga singstar och förhoppningsvis kommer även Stina att ansluta sig till oss. Med andra ord är hela gamla gänget, superfyran, samlade igen ikväll.

Ha en bra dag,  det tänker jag ha. :*


En rörelse i ögonvrån

Här sitter jag helt utmattad utan att ha rört en fena idag förutom nu på kvällskvisten när jag städade mitt rum och gav garderoben en redig utrensning, hela dagen har jag suttit och stäckläst tills boken blev utläst. Härligt. Det är sånt man bara hinner med när det är lov. Men imorgon blir det andra bullar, då har jag minsan gett mig själv  inomhusförbud.

Är det någon mer än jag som har seriösa problem med att få slut på påskgodiset?

Jag kanske rent av behöver dig

Strimmor, ge mig en dröm att försaka
Jag behöver en stilla hand
Och ge mig ett fel som jag kan rätta till
och ett annat efternamn

Strimmor, hur många gånger ska våren
kunna drabba dig om igen,
och ljuga de vackra historierna
om den stora kärleken
Du och jag i strimmorna
Vi är sargade människor som tror,
vänd dig inte om

Det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen,
vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans
Håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans
Människor som tror har en chans

Strimmor, är grus i våra ögon
Vart ska vi åt för håll?
Jag kommer aldrig hitta hem igen
så det spelar ingen roll

Du och jag för att nån var full
Du och jag för våran skull
Du och jag för stämningen,
för den mjuka bedårande skymningen,
för isen som äntligen spruckit loss,
och du och jag för oss

Superhuman

Jag tror att det är vettigt att man får lite ledigt från skolan ibland för då får man tid till att göra lite vettiga saker, fast det kan ju ha att göra med att karln har rest ifrån mig några dagar också. Men men, de två senaste dagarna har jag påbörjat en massa projekt. Plockat fram symaskinen och lagat lite trasiga kläder samt påbörjat projekt-syuppklänning, jag har planterat om blommorna i mitt fönster så att de får plats i de nya krukorna jag målade för ett tag sen, satt upp badmintonnätet, påbörjat en storstädning av mitt rum och dragit igång en tömmning av tvättkorgen.

Det enda som jag som vanligt helt prioriterar bort är plugget, men det måste bli skärpnig med det för mina betyg börjar bli betydligt sämre än tidigare. Fy skäms på mig, det är farligt att bli sådär kalaskär så man glömmer bort tid och rum.


Nu ska jag ta med mig syster och stavarna på en långpromenad. Adios!

Ett försenat glad påsk

Påskafton igår, spenderade hela dagen hemma hos min mormor och morfar ute på landet. Vi skruvade till påsktraditonerna lite och hittade på lite nytt, det enda som var sig likt var att vi målade ägg och drack påskmust. Så istället för påsksmällare, påskägg och påskmat så tände vi en brasa och eldade korv och pinnbröd, alla kusiner fick ett varsit påskbrev som mormor och morfar ritat som innehöll lite kontanter som substitut för påskägget, påsksmällandet blev inställt då morbrors pangrädda hund var med.

Efter grillningen så gick vi alla kusiner till Hidingstas fotbollsplan för att spela lite brännboll i det fina vädret och efter det blev det några omgångar kubb.

Du är för dålig för att kasta sten

Jaha, här försöker man snyta sig för att tömma sitt snorsprängda huvud lite. Men inte då, då börjar man blöda näsblod så det bara sprutar om det. Visserligen köpte jag nässpray förut som jag använt en gång, men hallå, hur klen är jag egenligen? Nässpay för barn 2-10 år, det borde jag väl tåla, men icke då.

Okej, jag är en mes. Varsågod för all mysig info btw.


Påsk

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!

Hur fint är inte det?

Färglös som en tår blir jag, utan dina andetag




Jag ska stjäla en skatt
Den som döljer sig vid regnbågens slut
Den är min, den är
du

Kom med mig, inte ett ljud
Han sover lätt med tända ljus
Så klättra nu, här ta min hand
Och känn hur mitt blod viskar sanning om mig
En snabb kolsvart flod som rusar för dig










.

Dom slänger silverpärlor till svin

Jaha, då var den sommarglädjen som bortregnad. Så är det ibland, men som tur var så hade jag ett paraply liggandes i skåpet.

Eftersom att mamma har lagt ner påskfirandet lite sen jag och min lillasyster blev stora så tog jag med mig Adam ut igår och hämtade påskris (som tur var så visste han hur björkar såg ut innan de blir stora och vita), som jag sedan pyntade med färgglada fjädrar, satte dit lite videkissar också. Sweet. Nu är det snart påsk och loooooooooov.

Av någon konstig anlednig har jag gått och blivit lite småsjuk. Varför nu? Ja det kan man ju undre men det är ju så perfekt tajmat till lovet så det är ju inte sant. Snoret bara rinner och det känns som om hela jag är 10 år efter. Men det är lite sånt man får ignorera ibland för nu ska jag snart träna småtjejerna och imorgon är det praktik och lite party. Fint.

Kan ju tillägga att föra inlägget var ett gästbloggande av min övertrötta vän Emelie.

<3


puss på oss va <3

Helt ointressant och ovärt

Fint väder, då blir Annie glad. Men när Annie har huvudvärk då blir hon lite ledsen.

Idag är det fint väder och jag har huvudvärk så idag ligger jag och väger lite mitt i mellan. Men ingenting kan faktiskt bli värre än gårdagens huvudvärk, jag har då aldrig i mitt liv haft så ont i huvudet så att jag har vaknat mitt i natten. Men å andra sidan så var det länge sedan det var så fint väder som det var igår.

Nu väntar vi bara på att all snö ska försvinna och att det ska fortsätta att bli varmare och varmare så att jag kan börja använda mina gladiatorsandaler som jag köpte på praktiken förra veckan. Jag vill ha sommar..

Örebrocupen #2


Lite smått trötta, konstiga och taggade tjejer ute i det fina vädret.

Eftersom att blogg.se inte vill fungera mer så blir det bara en bild.


Örebrocupen

Döds trött, helt slut och alldeles sönder i kroppen. Lite besviken men ändå glad och ganska nöjd. Hade inte Nora IBKs damlag haft sådan fruktansvärd otur idag så hade jag fortfarande varit i Örebro och väntat på att få spela semifinal i Mellringe.

Men vi kom till A-slutspel och blev tvåa i våran grupp som sades vara den bästa gruppen, där ett utav lagen var förra årets vinnare, så trotts förlusten med 3-2 som skulle tagit oss till semi så är jag nog nöjd för vi har spelat som aldrig förr!


Bilder kommer när blogg.se vill fungera.

Innebandy

Fint väder, love it.

Örebrocupen i helgen. Första matchen är ikväll klockan 22.30. Straffbart. Heja på oss?

En torsdag i skolan?

Ja tydligen, nu är sista provet som jag missade under min Norgevistelse skrivet. Så skönt! Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen som ska ta mig till min praktikplats.

Igår var en riktigt händelserik dag vill jag lova och det fina vädret gjorde iallafall inte mig särskilt deprimerad.
Blev inte lurad av någon vad jag vet men jag och tre tjejkompisar fick lite problem med bilen om man säger så. Bilder kommer eventuellt ikväll.


I helgen väntar örebrocupen i innebandy!

RSS 2.0