...

I söndags tog jag hjälp av lillebror och gjorde en insatts för världshistorien och tömde min spargris. Stackars grisen är nästan helt tom nu, har startat en insamling av enkronor nu istället men är bara uppe i ett par stycken än så länge.


 


Resultatet: sex fulla och en nästan full rulle. 340 stycken 50öringar. 170 kronor.

Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det

Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva



Jag har ingen anledning till att vara nöjd med mig själv just nu. Av allt som skulle göras idag så har jag lyckats göra en sak, det minst viktiga, städat rummet. Ja, har jag tur kanske det ger mig ett bra betyg i spanska, noot..

Nu ska rummet dammsugas, annie duschas och sen ska jag försöka få spanskaboken att se lockande intressant ut. Det sistnämda kan dock bli svårt då jag redan försökt slå mig till ro med den flera gånger, utan resultat. Men jag får väl helt enkelt ge mig fan på att den är världens roligaste bok, så kanske det går. Kanske!  

Nobodys home

Själv hemma, vilket har resulterat i att jag inte har orkat äta någonting än. Men seriöst, hur tråkigt är det inte att laga mat till sig själv? Jag har inte heller pluggat. Och inte städat mitt rum.

Men..    jag har knåpat ihop ett cv, aningen försent men det är gjort iallafall.  

Mina målsättningar med dagen är följande:
- börja med spanska bokrecentionen
- läsa lite organisation och ledarskap
- städa mitt rum


Over and out. Hörs senare.


Jag är kär i en ängel

Då var det söndag igen, vilket tyvärr inträffar en gång i veckan. Samma ångest över att man legat på latsidan i helgen som vanligt. Sakerna man måste göra kan skrivas på en lista som skulle bli oändligt lång. Men så är det när man har annat att stå i och min helg har varit bra så den ångest jag har nu får väl vara värt det, men nu är det slut på lathet och fram med böckerna som gäller.


Helgen har bjudit på lite smått och gott, bland annat ett ganska impulsplanerat biobesök då jag och min vän Evylyn tog med oss en varsin karl (läs: utan några som helst baktankar på att det ska vara någon form av dubbeldejt, vilket är tydligt understruket) och tittade på Män som hatar kvinnor, en bra med ganska vidrig film.

En innebandymatch med mitt F96/97 lag då vi fick åka hem med en vinst, en stor sådan.

Ännu en urmysig lördagkväll tillsammans med adam, som dessvärre tog ett plötsligt slut imorse när vi insåg att vi låg en hel timme efter i planeringen. Det där med att ställa om klockan till sommartid är inget jag riktigt tänker på, helt hopplöst med en timmes mindre sömn.

Morgonpigg?

Klockan är halv nio och jag börjar praktiken klockan elva.
Vad fan jag gör uppe nu kan man ju undra?

Jo jag sitter här i morgonrocken och dricker te och ska snart dra igång och plugga lite organisation och ledarskap. Faktum är att jag är lite små stolt över mitt initiativ nu såhär tidigt på morgonen, det som händer nu har nog aldrig någonsin hänt förut. Jag är inte typen som går upp tidigt för att plugga. Visserligen hade jag aldrig kommit på tanken om det inte var så att jag fick dra upp en sömntuta ur sängen imorse, men ändå.

Nu ska jag alltså ta fram organisation och ledarskap böckerna och börja plugga.
Take care / a


Efterbliven

Oj vad jag är aktiv i mitt bloggskrivande. Nooot..  Ligger hur mycket efter som hellst i bloggvärlden, har massor av blogginlägg och läsa på bloggkoll, vilket resulterar i att jag gömmer mig för datorn för jag orkar inte.

Eftersom att jag har varit borta i en vecka så har jag en hel del att ta igen, både skolan och i mysväg. Därför har jag mest gosat med min världs fina pojkvän eller suttit med näsan i skolböckerna och det tänker jag fortsätta med veckan ut.



Eftersom att jag nyss fick ett väldigt starkt och konstigt våffelsug så tänker jag bjuda min familj och min kära på våfflor idag, bara för att. Såå, nu vet ni vad jag pysslar med om dagarna istället för att skriva här. Nu behöver ni inte gråta över min frånvaro längre.

Skriverier från Norge #2

Vädergudarna verkar ha hört mina klagorop angående det halvdana vädret tidigare i veckan. Idag har det varit strålande sol och klarblå himmel, vilken innebär att vi kan säga hej till hjälmbrännan. Men det är inget jag klagar över, det är faktiskt lite småskönt nu när jag sitter här och det känns som att ansiktet kokar.

Nu är det dags för Sveriges värsta bilförare och sen ska vi basta, kanske att man gör något sådär crazy och slänger sig naken i snön när det blir för varmt, det vet man aldrig..

Får hoppas att alla där hemma har det bra i vårvädret, jag mår finfint här i mitt vinterland.


Lite skriverier från Norge

Backarna är kalas, vädret ska vi inte diskutera fast det duger helt okej. Igår båste det så liftarna till toppen fick stängas av och idag har det snöat kalas mycket, men jag klagar då inte när det liggen tio centimeter pudersnö över den pistade backen. Det perfekta snowboardvädret och jag bara flyger nedför backarna. För att skryta lite om min snowboard och skid åkning kan jag ju faktiskt säga att svarta backarna är mina favoriter, vad gör man inte för lite fart.

Nog tjatat om detta, nu ska jag gå och göra något annat tills det är dags för läggdags. Plugga kanske? Imorgon ska vi åter igen stiga upp klockan åtta för att klockan nio stå redo och ta liften upp i de nypistade backarna.


En snabbfråga, hur många skulle vilja vara jag just nu? (bortsett från den fruktansvärda längtan efter lite kärlek och att jag befinner mig i ett land där en 200g chokladkaka kostar 47 svenska kronor.)


Hejdå Gyttorp, hej Trysil!

Packningen pågår för fullt här hemma, tvättmaskinen arbetar hårt och alla medlemmar i familjen Wilhelmsson-Gustafsson-Lindström irrar runt som yra höns för att få med sig allt man kan tänkas behöva under en vecka i Norge.. Nu ska jag skynda mig och fortsätta packa lite för sen kommer A hit och då jävlar ska jag tvinga honom att titta på Melodifestivalen, för det är ett måste när det är dags för final.  

Ha en fin vecka nu och sakna mig inte för mycket! Puss / a :*


Det kanske kommer en förändning

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

Kent Kent Kent, det är min livsdrog,  ingen kan sätta ord på känslor som Joakim Berg.

And that’s what makes my life so fucking fantastic

Ibland så längtar man faktiskt bort, även om man har det hur bra som hellst här hemma. Och nu har jag faktiskt insett att jag verkligen vill komma bort en stund, så vad passar inte bättre då än att jag åker till Trysil på söndag? Och vad är jag inte mer sugen på än lite norsk choklad? För gott. Nu ska jag sluta drömma om onyttigheter och göra lite nytta istället.

Som ni ser så har jag ingenting vettigt alls att skriva här så det förblir nog tomt fram tills det att jag skriver ett vackert adjö innan jag åker. Tills dess så ska jag praktisera, packa och spendera resten av min fina tid med min fina A och inte ge datorn en tanke. Så det så!

En helt vanlig onsdag

Idag har jag verkligen varit superduktig.

Arbetade på flitigt i skolan (förutom när jag somnade på första lektionen) och på håltimmen så var jag och AnnaSara uppe på körskolan och gjorde tester som vanligt. Men idag var det inte helt som vanligt där uppe för jag skrev nämligen in mig, bokade en körlektion och fick teoriböcker, eller fick och fick, körkortet kommer kosta mig en förmögenhet. Senare på mattelektionen så flöt allt bara på och trotts att jag missade förra genomgången så satt jag och bara fattade allting och det var till och med kul. Jag äger. Lite iallafall..


Grattulerar

Grattis till mina två vänner Erika och Evylyn som båda tagit körkort idag! Bra jobbat.

Nu ska jag käka och sen kommer Erika och plockar upp mig för ett äventyr.  

Och vi håller för hårt, men den här drömmen är vår

Måndag, lika trött som alltid. Idag lyckades jag verkligen inte prestera någonting alls i skolan, förutom ett ig på spanskaprovet. Fast som vanligt när jag skriver att jag ska få ig så kommer jag nog inte få det, det är bara för att förmedla att det verkligen gick svindåligt och att jag inte fattade något. Eftersom att jag var på Universitet i onsdags och missade en feeet genomgång på matten så fattade jag ingenting där heller, men tror att jag kommer ta mig igenom även det kapitlet tillslut.

Så vad gör jag nu då? Jag sitter och deppar över att jag verkligen inte orkar bry mig om skolan, men samtidigt rasar hela min värld samman när jag inte presterar bra. Jag längtar efter att få åka till Trysil men samtidigt är jag rädd att jag kommer sakna någon alldeles för mycket när jag är där. Och bara genom att skriva det här töntiga inlägget så har jag skjutit upp pluggandet ännu mer.

Dags att greppa praktisk marknadsföring böckerna och börja prestera lite. Adios.
Ändrade planer redan innan jag hinner publicera, slänga i sig mat, åka till erika och sen träning.

Jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig

Kvällen igår spenderade jag tillsammans med fyra av mina absoluta favorit tjejer. Med en gigantisk familjepizza, ett x antal chipspåsar och drickor, en hel del värmeljus, en brasa och singstar så kan ju kvällen inte bli annat än rolig och supermysig. Vi delade in oss i olika lag och tävlade oss hesa igenom alla möjliga olika singstar skivor.

Det är ganska bra av oss, fem tjejer med pojkvän, att impulsplanera in en sådan riktig hejdundrans myskväll, det var iallafall hur bra som helst och bör verkligen göras om snarast!

Nu sitter jag och lyssnar på en av mammas gamla CDskivor, Jakob Hellman ... och stora havet. Det är så mysigt med musik som man känner igen från att mamma har lyssnat på det när man var liten.

Efterlyst

Min frånvaro här på bloggen lär inte minska den kommande veckan. Jag håller på för fullt för att få mitt liv att fungera tidsmässigt. Så mycket saker, så lite tid. Orkar inte skriva ihop något långt inlägg om vad jag pysslat med i veckan och vet inget annat som är värt att skriva heller.

Hoppla pollen

Skolan rullade på ganska snabbt idag, blev klar med det mesta men upptäckte samtidigt att min frånvaro under den senaste tiden varit lite allt för stor. Shame on me, jag sluta  vara sån klenis. På idrotten planerade vi de kommande fem eller sex lektionerna, då vi ska sätta upp ett mål göra något vi vill bli bättre på. Min grupp valde vighet och rörelseförmåga, så våra kommande veckor kommer bestå av streching, pilates och lite annat skoj.

Efter skolan tog jag bussen till Elin och mina systrar. Vi fyra satte oss på varsin hästrygg och gav oss ut i skogen på en ridtur, hur mysigt som helst. Önskar att jag hade en kamera eller något med mig för det var härligt.

Trött tröttare Annie

Trött som tusan, trotts att jag faktiskt sov sju timmar inatt och det är mycket för att vara mig. Idag skrev jag matteprovet, jag var så nervös så jag skakade. Det gick väl inte så bra som jag ville, inte alls så bra, det gick väl normal bra. Kapitlet var tråkigt men provet var ganska roligt, jag förstår mig inte på matematik ibland och jag förstår mig verkligen inte på mig själv.

I lördags så var det ju som sagt bakmys med Evelina, vi bakade chokladbiskvier, färgade hennes hår, bubblade badkar och pratade massor. Läser man föregående mening så fattar man ju på en gång att det var en toppenkväll.

Nu väntar mat och träning..

RSS 2.0