One day you're gonna see things my way

Jahaja, där sprang den helgen förbi. Det blev en urbra helg, alldeles lagom jobbig. Julbak med Evelina i fredags, julmys med pepparkakor och glögg med jessica igår. Låg uppe och pratade minnen halva natten, sjukt vad mycket kul man har haft.

Idag var det match, vad säger man om den?  Vi förlorade på att dom fick in sina skott, medans vi fumlade bort våra chanser, för övrigt var matchen ganska jämn, tror jag. Kvällen har jag tillbringat tillsammans med Jim, Mys.

Ledigt två dagar till nu, väl behövligt. Imorgon ska jag läsa ut en spanska bok och skriva en recention, och jag fattar verkligen nada av boken, det vill säga dom två sidor jag läst. Huh, jag trodde aldrig att steg 3 skulle vara så här svårt. Ska även besöka min kära farmor och bjuda henne på lussebullar, eftersom att hon fick göra en liten utryckning och åka med med margarin från hitorp till gyttorp till mig och Evelina halv åtta i fredagskväll. Min farmor är bäst.


Just me


I just wish that I was good enough

Jag behöver att du vill lyssna på vad jag har att säga
Men du håller för dina öron
Jag skulle vilja att du såg vad jag visar dig
Men du väljer att blunda
Jag skulle vilja att du såg på mig, på samma sätt som jag ser på dig
Men du tittar inte ens åt mitt håll


Nyår, here we come

Inte många veckor kvar, stor planeraren är redan igång och funderar. Blir förhoppningsvis en underbarkväll. Letar fortfarande efter den perfekta klänningen och strumpbyxorna jag vill ha, men en sak är säker, det är att skorna är införskaffade iallafall. Hittade dessa lagom snygga pumpsen på Skopunkten för ett ganska billigt pris, det är ju toppen.  


, vad ska alla göra på nyår? Är det någo som funderat på det än?


Tid. Du är dig inte lik

Min knutna hand i fickan
Sömn, jag kräver ingen sömn
Jag vrider Mig på nålar


Urmysig kväll, har bakat lussebullar i alla möjliga former och druckit julmust. Tack Evelina för supergoda bullar!

Eftersom att ugnen har varit igång ett tag är det otroligt varmt här inne, så kan därför inte göra te som jag är jätte sugen på, för då skulle jag smälta till en liten hög på golvet. Nu ska jag sätta mig framför tvn igen och mysa lite framför fredag hela veckan. Ha det bra, puss :*


And I swear, you're just like a pill

... Instead of making me better
    You keep making me ill


Åter plusgrader ute, bra och dåligt. Varmare men synd att snön är borta. Jag gillar snö så länge jag slipper bli blöt.

Jag har verkligen noll insperation till ett helt inlägg, så det blir ett väligt kort idag. Resterande del av dagen ska jag plugga och övningsköra. Imorgon ska jag baka lussebullar och mysa med Evelina, längtar så.

Ha det bra och ta hand om er :* / A

Dagens funderingar:

Emelie, filosofen her self sitter framför mig och funderar högt..

"Undra hur mycket snor man snyter ut på ett år, alltså hur många liter?"


Om någon vet, snälla skriv en kommentar!

Edit:
Vi har nu googlat på snor och lärt oss att man producerar 22 liter snor per år. Dock vet vi inte hur mycket av det man snyter ut.

Från din vagga till din grav är du den vilsna världens slav

Måndagen den tjugofjärde november har varit kall, blåsig och snöig. Inte alls kul. Har även varit duktig och jobbat idag, har cyklat med reklam i snön, utan att välta cykeln eller cykeln men mig på, det är ett under för jag kan verkligen inte cykla och absolut inte på postens cyklar.

Nu sitter jag och känner mig rödmosig och febrig, funderar på om jag ska ägna mig lite åt matten eller duscha. Eller varför inte båda två och sen gå och lägga mig.

Som alla andra så måste även jag påpeka att det är en månad kvar till julafton! Jul är mysigast. På fredag ska jag och Evelina ha lite julbak, det kommer lukta gott och vara mysigt, och förhoppningsvis smaka gott!

So what, I'm still a rock star

Söndag, innebär som vanligt plugga och städa.

Igår spelade vi match i fagersta, långt bort, hade varit tungt att åka hem med en förlust, men som tur var så vann vi.

Lägg märke till dommarnas utvisningsfrossa i andra perioden. Där ingen av utvisningarna var riktiga utvisningar, haha. Men det finns inte mycket att göra. Jag, Evylyn och Signe satte oss lydigt på  andra sidan planen och skrattade åt det som vi inte kunde tro var sant medans Nora ägde skiten ur Per-Ols med 3 spelare på planen i ca 4 minuter grattis till oss och extra grattis till Therese som höll nollan hela matchen.

Kvällen spenderades hos Jim med Tv-spel, mys, te och film. Kärlek. <3

Vi som krossas, krossar och går på

.. små späda barn
med hjärtan som elefanter

Igår kväll var jag och Emelie på Vero Moda som hade klubbkväll. Det var ríktigt kul. Emilia De Poret var där och sjöng, delade med sig av modetips och signerade gratis singlar. Alla handlade för 20 % rabatt, men självklart så fanns aldrig något fint i min storlek. Hittade världens underbaraste linne, men det fanns bara ett kvar och inte i min storlek. Istället kom jag hem med tre par trosor, men det är inte helt fel det heller. Trötta och glada kom jag och Emelie hem och då satte jag igång och stickade på min halsduk, vuxen eller kärringpoäng?

Nu slutar lektionen, skriver mer ikväll. Idag ska jag simma med mina två småsystrar Jennifer och Emilia. Ha en bra dag. Puss! :*

Utmanad

Jag har blivit utmanad av AnnaSara att sriva sju stycken sanningar om mig själv.

1. Jag har en hejdlös kärlek till snowboardar och allt som hör där till. Kan stå och dreggla över brädor, skor, bindningar, skidställ, skidglasögon och sånt i timmar, vilket inte är så populärt hos mina kompisar som tvingas att stå och vänta på mig i affärerna.

2. Jag avskyr verkligen människor som ljuger och lögner. Okej det finns vissa undantag, att undanhålla sanningen är en sak, men att hitta på något är äckligt och sånt tål jag inte.

3. När jag var liten så sprängde jag mormor & morfars micro. Jag la in en påsksmällare och vred på, testa inte. Resultatet blir två stycken ledsna morföräldrar.

4. Jag är beroende av Marabou och choklad över huvud taget. Speciellt veckan innan och under mensen, då äter jag choklad för hela Lindeskolan. Det kan nog mina klasskamrater intyga?

5. Jag klarar inte av att sitta still och ta det lugnt. Jag blir nervös så fort jag sitter still för länge och kan till exempel inte sitta kvar i matsalen när jag har ätit upp utan måste fort gå iväg och göra något. Jag kan inte heller ligga i badkaret och bara ta det lugnt, istället ligger jag och plågar mig själv och tvingar mig att ligga kvar i fem minuter fast det rycker i hela kroppen.

6. Jag stressar mig igenom vardagen. Som man kanske förstår i förra sanningen? Jag sover för länge, stressar till skolan, stressar med arbeten i skolan, stressar hem och stressar till träningen. Att jag tar på mig alldeles för mycket uppgifter mot vad jag klarar av gör inte saken bättre.

7. Jag ställer alldeles för höga krav på mig själv. Jag måste få bästa betyg på allt jag gör, bara för att jag vet att jag kan. Problemet är det att jag inte orkar plugga, och bara för att jag vet att jag har det ganska lätt för mig att lära mig nya saker så känns ett vg+ som ett misslyckande. Nu har det till och med gått så långt att jag inte nöjer mig med högsta betyg heller utan måste ha alla rätt.



Så, då var det avklarat. Bara för att jag vet själv hur jobbigt det var att svara på det här så tänker jag inte utmana någon. Jag är snäll.

Ni kan skratta om ni vill

håna oss
vi rör oss

ni står still

Näthandel, superduperskoj. Kan man ana en viss sarkasm i den föregående meningen? Ska jobba på min och Emelies hemsida, fast Emelie har information och layout så jag får jobba själv nu. Vi ska göra en butik som säljer hårvårdsprodukter, ni kommer säkert få se lite hur det artar sig när vi har fått ihop en snygg layout till sidan. Men men, vem bryr sig?

Onsdag idag och det innebär: skola äta träning träning igen plugga sova.
Imorgon blir det förhoppningsvis en lätt dag i skolan; Idrottsprov, programråd, samhällskunskapsprov & administration.

Ha en bra dag, puss! :*


Hos dig är jag stark

..hos dig är jag underbar
hos dig har jag allt
där vågar jag stanna kvar.

Plugg på hög. Jag sitter här. Snart House. Sen sängdags?
Min kväll går inte ihop, jag måste visst vara uppe till långt efter midnatt och plugga, som vanligt. Men det gör ju inget, för mattehjärnan funkar ju som bäst när man halvsover. Eller inte.

Idag har jag jobbat igen för första gången på länge, inte nog med att dom har slängt om distrikten där nere på postverket, jag fick inte ens sortera mitt distrikt, det hela gjorde att det tog dubbelt så långt tid att sortera. Men men, vad gör man inte för lite pengar sen när allt gått åt till julklappar?
Julklappar, jag får panik. Är det någon som har börjat köpa julklappar än?

Nu ska jag gå och göra te så jag kan mysa ordentligt framför tvn och House, det bästa.

Harder better faster stronger

Det är tisdag, klockan är snart halv nio och vad gör man då? Jag borde plugga, men nej.
Ni har säkert sett de här tjejerna? Sjukt coolt att man kommer på en sådan sak och de gör det ju sjukt snyggt. Undra hur mycket hjärna det ligger bakom det där?
Men iallafall, nu tittar jag på de här killarna och det måste ju vara de skönaste killarna jag sett! Haha! De är ju hur kul som helst. Hur många andra killar skulle ge sig på att göra något sånt där? Inte många tror jag. Mer sånna åt folket!

Gratiskläder.se

Genom att bli medlem här så kan du samla poäng, som senare blir presentkort, genom att besöka hemsidor, värva nya medlemmar, logga in och utnyttja erbjudanden. Praktiskt och bäst av allt, helt gratis. Det uppskattas av både mig och min plånbok. Haha.

Du räcker till så var den du är

Måndag idag och det känns, hängig och trött som alla andra måndagar. Just nu sitter jag och tittar på mamma som plockar ner alla skrivor och filmer som stod i hyllan som nyss satt på väggen i vardagsrummet, fröken Feng shui konsult ska göra om i vardagsrummet och sätta in en kamin. Mysigt och fint ska det bli.

Nu tänkte jag titta på mammas bilder från Kina resan, sen blir det träning och ingen mer sittning här för idag är det bums i säng som gäller.

Lördag kväll

Helt slut, ska snart gå och lägga mig i sängen och sova. Skönt. Match 1 idag gick jätte bra, tjejerna gör stora framsteg och var jätte duktiga! Våran match därimot vill jag inte ens tala om, vet inte alls vad som hände där. Menmen.

Efter matchen så kom min kusin Amanda och hämtade mig på moppen så vi åkte men min matchpackning från McDonalds på Södermalmplan till Hidingsta, ingen höjdare. Hemma hos moster och kusinerna var det julpyssel som gällde, mysigt var det. Tyvärr så var de redan klara med den årliga ljus stöpningen när jag kom dit men lite tomtar och fint fick jag ihop.

Nu orkar jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Godnatt.

When you're right here by my side.

when you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.

I find my paradise,
When you look me in the eyes.





Fredagskvällen slutar lyckligt med
att jag sitter hemma och funderar på att
gå och lägga mig. Vilket vore mycket
klokt eftersom att jag ska gå upp klockan
åtta imorgon.

Klockan tio ska mina F96or spela mot Hovsta
och halv två ska jag själv iväg till Åsbro och
spela. Åsbro har lika många poäng som oss,
det vill säga 6 poäng, så det vore roligt om
vi vann matchen. Man kan ju alltid hoppas på
det bästa.






Herrmatchen var otroligt jämn och spännande men på slutet så knallade Wsk iväg med ledningen och vann med 4-1. Sjukt att de kunde springa iväg så med ledningen  så efter att det stod lika i istort sätt hela matchen. Måste bara tillägga att läktaren i idrottshuset var totalt fullsatt. Helt sjukt.   



Sängen nu, godnatt. :*

Fredag kväll

Ändrade planer, det är som vanligt med mig och emelie.. Örebro ligger föör långt bort. Så vi drar till idrottshuset och kollar på herrarnas match mot Wsk istället. Men först ska jag kleta i blekmedlet i Emelie slingor så hon blir fin, det gillar vi.


Kan inte bestämma mig för vem av oss som är fulast? :O

Du är hoppet i ett IQ-fritt land

.. du är drömmarna jag drömmer ibland

Okejokej, jag ångrar mig.. :O Trodde att jag tappat lusten totalt, men insåg just att jag behöver sysselsätta mig med något. Hundra milioner tankar snurrar runt i huvudet, runt runt runt. Jag blir alldeles snurrig och jag fattar ingenting. Tankarna dödar mig, jag blir galen snart. Det är bra att tänka, men man måste verkligen passa sig så att man inte tänker för mycket och på fel saker, endel tankar är verkligen inte passande att ha i huvudet. Bläää.

Ikväll ska jag och Emelie bege oss in till Örebro, det är nämligen kulturnatten ikväll och det brukar vara riktigt bra, om ikväll skulle vara ett undantag så får vi väl sysselsätta oss på Mc Donalds, filmstaden eller någon annan stans. Det blir nog kul, lika bra att hålla sig sysselsatt om man inte vill bli galen av alla tankar. Förhoppningsvis så hinner vi med en liten fotosession innan vi slänger oss på bussen.

Ha en trevlig fredag :*

It's a cold and it's a broken hallelujah

Brist på blogghumör. Blir nog dött här ett tag, men det får ni leva med. Skriver igen när jag orkar och har lust för en massa "idag har jag" inlägg är det ingen som orkar med att läsa och insperation till något annat existerar inte.

Ta hand om er :* puss


Don't make it hard living on

You gotta be kiddin'
This is unbelievable
Don't make me curious
Leave me alone
The message is hidden
It's inconceivable
Let's get serious
What's going on?

Hey! Hey! You make things difficult
You make it hard livin' on

I'm going crazy
Livin' this way
I'm giving all my life to you
Maybe I'm crazy
But I'm going insane
I shouldn't love you like I do

I must have been screaming
That was unintentional
I do apologize
For the way I feel
So tell me I'm dreaming
cause I'm a bit conventional
Don't psychologize
It's no big deal

Come on! Come on!  Don't make things difficult
Don't make it hard livin' on

I'm going crazy
Livin' this way
I'm giving all my life to you
Maybe I'm crazy
But I'm going insane
I shouldn't love you like I do

Don't take this personal
We're in too deep
Maybe the cure is
Worse than the diseace

I'm going crazy
Livin' this way
I'm giving all my life to you
Maybe I'm crazy
But I'm going insane
I shouldn't love you like I do

I shouldn't love you like I do
I shouldn't love you
but I do

Och du vet jag har rätt

jag har rätt, du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja ja, jag vet vad vi förlorat,
och jag vet att du vet
Jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss



Kom precis hem från Nicole, jag och Emelie har varit där och pluggat och det bjöds även på tacos. Mumms. Om några timmar ska jag på handledarutbildning, igen, denna gång med min faster Linda. Sjukt tråkig är utbildingen och den tar ju aldrig slut och jag missar träningen, hey vad kul!

Stampa med erika och annie 2


När idag blir igår, kommer du att älska mig då?

Matchen mot Skälby idag gick jätte bra, dock sjukt tråkigt att vi förlorade då vi lika gärna hade kunnat vunnit. Men men, 2-4 slutade matchen och vi spelade riktigt bra, det var ju trots allt serie tvåorna vi mötte. Efter matchen spenderades ännu fler timmar i idrottshuset, som vanligt under "vintern", och sedan gick jag och Erika hem och käka klyftpotatis.

Nu tror jag faktiskt att det är dags för sängen, godnatt.


Fredagkväll

Tro det eller er, men nu har registrerat mig på gratiskläder. Har inte bestämt mig för vad jag tycker om det än ^ men det verkar ju otroligt bra om det fungerar.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen för att sen följa med jim till en av hans kompisar, om jag orkar. Men sluta skriva blogg ska jag iallafall. Ha det bra. Puss! / a

I've got all these screams inside

Tycker verkligen att det är starkt jobbat av grupp1 i HP07 att ta sig till skolan idag, vi är fyra stycken på lektionen i näthandel. Hurray! Manfred tittade just på våra hemsidor och nu är han och fikar igen, så antar att vi inte ska göra så mycket mer på lektionen idag. Jobbigt men skönt..

Fredag idag och det är mycket uppskattat vill jag lova. Trots Håkans fysträning igår så klev jag ur sängen imorse helt utan träningsvärk. Poäng till mig. Imorgon är det match mot ännu ett lag som vi aldrig spelat mot, men hoppas ju såklart på att det går bra. Men men, idag tror jag  faktiskt att jag dissar dagens alla plander och drar hem och sover istället ^ vore galet skönt och få sova. Haha. Nu ska jag springa iväg till skåpet och hämta mina hörlurar så jag har något att göra. Puss!

I wanna be everything except for your mistake

Måste allt vara så fucked up. Tänk om man kunde vakna varje morgon och verkligen känna glädje när man slänger benen över sängkanten, tänk om man kunde känna sig lycklig och förväntansfull när man gick mot bussen till skolan, tänk om man fick ligga vaken en hel natt bara av den anledningen att man är alldeles för glad och varm och pirrig för att kunna sova. Tänk om vissa bara kunde sluta vara så jävla dumma i huvudet. Tänk om..
Never mind. Om jag inte blir galen snart så är det fan helt otroligt. Nu ska jag gå och sova bort alla negativa tankar som dessa. Imorgon är det ny dag och nya tag, och fredag också.


A day to be alone

Utbildningsmässan på conventum arena i örebro var guld, fick med mig massor av påsar hem så nu har jag massor att titta på. Hittade en polisutbildning som föll mig i smaken och även lite andra saker som jag ska läsa mer om. Fast det känns fortfarande helt sjukt att jag snart tar studenten, eller ja, snart och snart. Bara tre terminer kvar.. Jag vill inte bli stor!

Imorgon blir det fotografering med Emelie, hennes pojkvän och en av hans kompisar. Om det blir som planerat det vill säga, det vet man ju aldrig. Haha. Nu måste jag stoppa i mig något att äta, ska åka och träna om en timme. Puss! / a


Rubrikbrist.

Trött och seg, vilken jävla dag det har varit. Positivt är ju iallafall att jag blev klar med Naturkunskapen så nu har jag bara en matte läxa att göra. Annars är det ingenting förutom administrationsprovet nästa vecka. Skööönt.
Imorgon är det bad och bara halvdag i skolan, sen ska vi på någon utbildningsmässa i örebro. Tror även att det blir ett besök på kinamuren, mumms.

Idag ska min mamma prata om Feng shui på biblioteket, hoppas det kommer många och lyssnar. Haha. En liten fundering nu: Är det någon som läser min blogg som ens vet vad Feng shui är?  Jag brukar vanligtvis få förklara det för folk iallafall, nästan ingen vet nått om det. Men det är rätt häftigt iallafall. Jaja, slut på skitsnacket och mot matten. Adios.

..

Galen, vill hem och sova. Skolan är sämst och jag är trött. Min lärare är sjuk i huvudet och jag blir arg... Bara för att han är en svettgubbe och inte fryser så kanske jag fryser och vill ha jackan på mig. Dricka vatten kan han göra själv! Idijut.


En helt vanlig onsdag

Härliga onsdag. Är äckligt trött idag, ville verkligen inte gå upp imorse. Men men, upp måste man. Nu håller jag på med min power point som jag ska presentera för banken. Peder tyckte min förra med affärsidén var för tråkig med för ltie färger, han är dum.. Den var ju bara skit snygg och stilren, haha. Men nu  ska jag lägga till en massa kycklingar och påskägg och grejer i presentationen, så blir han nöjd, det passar perfekt till min modeinriktade klädbutik. ^

Ifall någon undrar hur min onsdag ser ut så ska jag visa er:
Information och layout - sitta vid en  dator och skriva powerpoint
Praktisk marknadsföring - sitta  vid en dator och skriva rent och sammanställa intervju
Näthandel - sitta vid en äcklig dator, igen
Naturkunskap - göra klart alla frågor om evolutionen och vad det nu var
Matte - börja med kapitel två
Åka hem och äta
Träna  tjejerna
Träna själv
SOVA

Ha en bra dag. Jag ska göra mitt bästa för att ta mig igenom min. Puss / a

Your winter

The grey ceiling on the earth
Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
I've been acting like a child
Your opinion, what is that?
It's just a different point of view

What else, what else can I do?
I said I'm sorry, yeah, I'm sorry
I said I'm sorry, but what for?
If I hurt you then I hate myself
I don't want to hate myself,
don't want to hurt you
Why do you choose your pain if you only knew
How much I love you, love you

Well I won't be your winter
And i won't be anyone's excuse to cry
And we can be forgiven
And I will be here

Old picture on the shelf
It's been there for a while
A frozen image of ourselves
We were acting like a child
Innocent and in a trance
A dance that lasted for a while
You read my eyes just like a diary
Oh remember, please remember                                                         sister hazel-your winter
Well I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you then I hate myself
I don't want to hate myself, dont want to hurt you
Why do you choose that pain if only you knew
How much I love you now

Well I won't be your winter
And I won't be anyones excuse to cry
and we can be forgiven
And I will be here

Saw you tonight, life still danced in your eyes

Dagen idag rullade på fort, på naturkunskapen fick vi tillbaka våra prov som vi skrev innan lovet. Jag kunde inte låta bli att bli lite glad när jag fick tillbaka mitt prov där det stod 23/24, missade att få med en sak på en flerpoängsfråga. Det var mitt tredje mvg på proven i naturkunskap a, av tre möjliga prov. På projekt och företagande så fortsatte vi med vårat Café projekt och sen var svenskan inställd då vi inte fått en ny vikarie än.

Nu sitter jag här som ni kanske märker, jim åkte hem för inte så länge sen. Nu laddar jag upp inför House ikväll!


Godis + majs?

Igår kom min älskade och otroligt saknade mamma hem, efter 19 dagar i Kina. Med sin hem hade hon en massa saker, bland annat kinesiskt godis som jag sitter och äter nu. Jag förstår inte hur kinesiska barn klarar sig, för det är sjukt äckligt. Har någon någongång testat äta en sugkaramell som smakar MAJS? Det gjorde jag nyss och det kan jag verkligen inte rekomendera. Majs som godis funkar inte. Nu äter jag en med te smak, det smakar lite som halstablett. Ska fortsätta upptäcka alla skumma smaker nu. Haha. Hejdå.

Pics från halloween















Det får räcka, tack alla som kom för en kul kväll!

Halloween

Sjukt lyckad kväll igår! När vi kom upp till lokalen där vi skulle vara och började röja undan bord och stolar kunde vi knappt tro att det var sant, äntligen kom stunden vi väntat på. Vi fixade med högtalare och lampor och sen började vi göra oss i ordning. Var lite tveksam på om jag skulle känna mig naken i min cheerleader-outfit men när det började komma fler människor så var jag ju påklädd jämfört med de andra. Haha. Det var verkligen kul att se vad alla hade klätt ut sig till och det var allt möjligt som dök upp under kvällen, alla var så snygga.
Kvällen rullade på bra och folk dansade och hade trevligt, eller jag hade det iallafall, och vi klarade oss utan besök från farbror blå. Dock var det inte lika kul att städa, golvet var svart och kladdigt och det stod burkar, plastglas och flaskor överallt. Men det var det värt.

Bilder kommer förhoppningsvis senare :)

RSS 2.0