Go Annie!

För första gången på tre veckor så har jag lyckats göra klart ett helt skolarbete! Svenska referatet är alltså färdigt nu. Då återstår bara matte och spanska men det skjuter jag nog på tills imorgon. Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och klä på mig lite och sedan börjar den långa väntan på att Evelina ska komma hem från sitt kalas som hon är på.

Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång

Sol sol sol! Super fint väder, jag blir verkligen lycklig av att titta ut genom fönstret.

Senare frammåt kvällen så blir det bakning med Evelina, förhoppningsvis även hårfärgning och melodifestivalen. Fram tills dess ska jag försöka hinna med att plugga, äta, städa och gå en promenad. Det borde vara möjligt att hinna med. Om jag tar mig härifrån och börjar nu det vill säga.  







tystnad
en rökfri viskning
det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet av fart
Du är värd att dö för
ni kan skratta om ni vill
håna oss
vi rör oss ni står still


lyssnar
stel och fastspänd
och när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
men mot gummi, glas och metalll
betyder ett mirakel inget alls







Take care / A :*


Dina ord faller som glitter över min gråa vardag

H E L G !  Skulle tycka att det vore alldeles fantastiskt härligt om det inte vore så att jag vet om den stora läxhögen som väntar. Suck... Rummet ser ut som ett bombnedslag. Dubbel suck... Det är inte klokt vad mycke saker man kan samla på sig. Det knäppaste är att min magkänsla säger mig att jag inte alls kommer varken städa elle plugga i helgen, det kommer jag sitta med i absolut sista sekund sent på söndag kväll. Trippel suck...

Så vad ska jag göra i helgen?

Jo jag ska vara med mina underbara vänner och mysa en hel del och bara må bra.

Och under tiden som jag har skrivit det här inlägget så har det börjat snöa ute? Jag som trodde att våren var på väg när solen bländade mig imorse när jag klev ut igenom dörren.

Jag håller dig hårt, tätt intill mig genom regn och blåst

Jag kan ju just nu vara den lyckligaste människan på den här jorden. Fast jag tänker vara så pass jävlig att jag inte talar om varför, men det är nog inte så svårt att förstå. Förutom innebandyn, ekonomin och läxhögen så flyter allt på nästan för bra. Jag älskar det.

Gladiatorsandaler är inkomna på praktiken. Jag som alltid har varit emot gladiatorsandaler och de flesta skor i alla modeller är helt såld nu, jag har fallit för skornas storhet. Jag är galen i skor, jag vill ha alla jag ser. Rean i butiken är galen nu, alla jätte snygga dyra stövlar är nedsatta till cirka femhundra. Ge mig!

Jag ska skrika ut ditt namn så alla vet

Host host snörvel host. Ungefär så låter jag idag. Stannade hemma från skolan så nu måste jag snart sätta igång och plugga. Matte, spanska och praktisk marknadsföring är det som gäller för dagen. Men eftersom att jag nyss åt en stor tallrik med havregrynsgröt och äppelmos så ska väl inte det bli något problem.

Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner

Tisdag, fettisdagen för att vara exakt. Vilket idag innebar Mario cart hos Matilda och semla på lunchen. På idrotten var det snö fotboll/ruggby som gällde och efter skolan så åkte jag med pappa och co till badhuset.

Just nu sitter jag och lyssnar på Lasse Lindhs underbara låt Jag ska slåss i dina kvarter, någon som la märke till den i Melodifestivalen? Det gjorde iallafall jag. Grymt skön låt.

Men nu, House!

Last day of freedom

Imorgon är det dags för skolan igen, glädjeskuttet är högt. Inte...

Igår var en riktig myskväll, först bowling med släkten och sen McD och biomys. Tittade på Valkyria som faktiskt var bra, jobbigt att man visste typ hur den skulle sluta bara. Konstaterade att jag och popcorn inte passar alls bra ihop, satte i halsen något så fruktansvärt och bjöd hela bion på en brutal hostattack.

Bilder från bowlingen kommer eventuellt ikväll. Nu är det match som gäller.

Feels like we're on another level.

Ja då var vi igång i de gamla vanliga rutinerna. Fredagkväll och här sitter jag, större delar av kvällen har gått åt till att hålla mig sysselsatt med saker som Let´s Dance och värdelösa spel på internet. Men så blir det lätt när nästan alla vettiga människor som man vill umgås med sitter hemma och gullar med sin respektive, det är inget jag är bitter över ioförsig utan jag är fullt förstånde för deras beteende.

Och det här är mest ett inlägg jag skriver för att få tiden att gå snabbare, vilket inte funkar alls men jag har ju åtminstonde något att göra en liten stund.


You turn my world upside down


Nu är det jag och mitt mot dom

Sista riktiga lovdagen. Njuter av tanken på att jag inte gjort något vettigt alls under lovet. Det är dock inte en lika härlig tanke när man tittar bak på läxhögen som jagar mig. Men men. Jag lär ju iallafall ha åstakommit ett och annat liggsår så mycket tid som jag har spenderat i sängen, men det är inte alls något jag klagar på, faktum är att det är ganska mysigt.

Dagen idag består av en hel del matte, barnvakt och förhoppningsvis så får jag baka med Evelina ikväll också. Men nu ska jag koka ihop en delikat måltid till mig och min lillebror.

Take care :*  / A

Ingen annanstans

.. kan man vara ensam som just här

Du stryker fingrarna
Lätt mot min kind
Och i ett ögonblick
Då allt står still

Så får jag en chans säga
Allt det jag aldrig sagt
Så får jag en jag chans att ge dig
Allt det du aldrig haft
Men jag är för feg


Shopping

Mitt nästan tomma bankkonto är nog om möjligt ännu tommare nu efter en heldag i Örebro. Hann med en klippning, göra stan och även ta mig ut till Marieberg. Emelie och Emma var med som smakråd och bra sällskap.

Dagens inköp:


Vita tygskor H&M 129:-
Chinos JC 399:-
Mineral puder/fondation H&M 139:-
Rouge H&M 49:-
2 st Depend nagellack Cubus 39:-
Bh Twilfit 149:- ( som jag inte tyckte behövde vara med på bilden)
Ny frisyr hos Michaela 330:-

The bad truth

Okej okej, jag vet. Väääldigt lite uppdatering. Datorn har inte varit prio nummer ett nu under ett par dagar. Antar att det inte är någon som mår dåligt eller gråter för det? Jag välkomnar gärna klagokommentarer om det är någon som känner för att lämna en kommentar angående mitt dåliga bloggande.

Alla hjärtans dag

Trött, slö och arg. Alla hjärtansdag idag men det är inget konstigt med det, det känns faktiskt som en helt vanlig lördag.

Match, tycker att man spelar ok, kedjan gör matchen första mål i första bytet, åsbro gör mål, bänkad, åsbro fortsätter göra mål, vi blir trötta, fortfarande bänkad, åsbros mål rullar in, 1-6 och tio minuter kvar, smurfarna gör mål, 9 minuter kvar och vi får spela igen, kedjan gör mål, matchen slutar 3-6 till åsbro, vi kunde vinna, vi borde vunnit, bitter för att alltid samma personer får sitta.

Tränarnas sätt att tackla problemt: ingen innebandy på en vecka. Har egentligen ingen åsikt kring det, kanske funkar, kanske inte. Vad vet jag, ett ledigt lov väntar och jag är väl positivt inställd till det.

Next up, duschen och sova lite! Ha en mysig kväll allihoppa, det tänker jag ha. :*

Fredagen den trettonde

So what? Det är bara en bra dag för mig för idag börjar lovet. L O V, underbart ord. Ska uttala det långsamt och bara passa på och njuta av dess underbara betydelse, flera sovmornar och bara slappa i en hel vecka. Dock går loven alltid alldeles för fort men nu har jag minsan sett till så att jag inte har något planerat. Typ.

Imorgon är det alla hjärtans dag, perfekt för de som vill göra något extra mysigt men för mig innebär det inte mer än ett par nya Björn Borg trosor som jag unnade mig själv. Varför lägga pengar på någon annan när man kan köpa presenter till sig själv? Men trotts det blev jag ändå tvungen att säga nej när hon i kassan frågade om jag ville ha det som paket, någonstans går ju ändå gränsen för hur tragisk man får vara. Haha.

Jag minns allt som naglarna mot glas

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov
Men älskling, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö'


Dödstrött, har sovit för mycket men ska passa på att sova lite till.
Är helt slut i kroppen från igår, men det är det värt.

Nu är det bara två dagars praktik kvar och sen är det lov, så kan nästan säga att det är lov nu för praktiken är ändå bara rolig. Inga planer alls för lovet förutom en kväll då jag ska träffa några kompisar och spela memory och så ska jag klippa mig också. Så jäkla skönt att bara vara i en vecka, och plugga matte.


Klacken

Helt slut efter en rolig dag i backen. Erica och Annis förgyllde dagen med en hel del skratt och skoj, och alla andra också förstås. Efter att ha fått väldigt trötta ben och tröttnat på backen blev det endel åkning i skogen vilket blir ett litet äventyr i sig, ett roligt äventyr.  

Nu ska jag plugga och sen blir det bums i säng. Bilder från idag finns hos erica.

Dålig fantasi vad det gäller rubriker

Missade någon det otroligt fina vädret idag? Kan ju meddela att våran friluftsdag som är inplanerad imorgon ligger ju ganska jätte perfekt. En dag i Klacken med snö överallt, en klarblå himmel och en strålande sol, jo det låter helt okej faktiskt. Massor med matsäck är inhandlat och snowboarden står redo. Kan ju erkänna att jag faktiskt inte har packat än, med det hinner jag med.

Duktig som jag är har jag samlat på mig en fet huvudvärk och ett skadat knä, som förhoppningsvis hinner bli bra tills imorgon. Annars får jag väl gå ut och sätta mig hemma på trappen och äta matsäck, men det hoppas jag innerligt att jag slipper uppleva.

Nu ska jag leta reda på 2 par vantar som passar ihop och lite annat som behövs. Puss :*

Lördagen

Det blev en riktigt mysig tillstäning med mycket prat och skratt. Festvärdinnan skötte sig bra!

Som lovat, en ful bild på min och emelies outfit.
 
n

Två vänner







Det gäller att bjuda på sig själv och utforska nya kameravinklar.
emelie och jag.


Snö snö snö ..

Först och främst. Grattis till AnnaSara som fyller arton år idag!

Därav är jag och Emelie bjudna på en liten trevlig tillställning ikväll. Det är party som gäller och dresscode är rosa.
Antar att ni får se bilder på mitt och Emelies resultat imorgon. Riktigt roligt ska det bli.


Förresten.. Är det någon mer än jag som tycker att det är helt underbart med all snö?


Bjuder på den fula  bilden,  men AnnaSara är ju snygg och det är ju faktiskt hon som fyller år idag.
Fr V. AnnaSara, Erica  & så jag

Mummmms ..

.. sugen?




.. vi är iallafall mätta och belåtna nu.

My only weekness is you

Trött. Har ont i fötterna efter praktiken, dum idé att ta på sig högsta klackarna. Positivt är att det kommer in en massa snygga vår och sommarskor och mycket snyggt och jag vill bara ha och ha.

Imorgon är det bakdag, jag och Evelina ska ge oss på att baka semlor, mycket gott ska det bli. Vi ska titta på Let´s Dance också och vara allmänt mysiga och feta.

GRATTIS. till Erika även kallad E.liten som blir hela arton år idag.

Snart ska jag hitta den jag är

Skridskor stod på schemat på idrottslektionen idag, lek och hockeybockey (?) var det som gällde. Mitt lag med förstärkning från två 9 åriga killar gick såklart hem som vinnare efter att ha spöat de andra med 7-1.

Efter skolan klev jag av bussen mitt i skogen för att gå hem till min fd låtsasmamma för att rida med min syster. Såklart så blev jag tilldelad den allra största hästen, och jag överdriver inte när jag säger att den är enorm, men jag vande mig efter att ha fått lite hjälp upp då jag inte ens nådde med foten upp till stigbygeln. Efter ett tag böt jag häst med Carolin och fick rida den lilla vildingen, där var det barbacka som gällde och ja jag kan säga att jag åkte av ett par gånger innan vi kom överens. Hahah.

En sak som de flesta kanske inte kan tro om mig är att vi hade hästar när jag var mindre, så jag är faktiskt rena rama ryttarkungen. Typ?


Facereading?

När min mamma och hennes kompis kommer hem ifrån stockholm och en Facereadingkurs och ställer sig framför mig och råstirrar och studerar mitt ansikte och säger saker som
"metall ansikte va?"
" jaa titta öronen, kräver mycket av sig själv"
"skarpa smarta ögon"
"öronen, ja det är metall det med va?"
"kraft, kolla här, det är kraft. Tydliga käkben"

Ja jag måste säga att då börjar jag faktiskt fundera på vad min mamma är för en tok.
Men många säger ju att man som kille ska titta på tjejens mamma, för det är oftast sådan tjejen blir när hon blir vuxen. Kanske borde jag vänja mig vid att hon är lite knäpp om jag förmodligen blir likadan.


Blogg.se, krångel

Ibland blir man ju bara sjukt trött på att blogg.se ska krångla. Är det inte det ena så är det det andra, just idag är det visst så att varenda kommentar är spårlöst försvunnen i arkivet. Det är inte direkt skoj.

Just en schysst start på veckan att köra igång med 3 timmar spanska, sitta i tre timmar utan att känna någon och bara råplugga. Nej inte riktigt min grej, inte en måndagsmorgon iallafall och inte när ämnet är spanska. Pust..

Efter skolan var det iallafall träning, seg i kroppen men fick springa av mig iallafall och efter var den fika och möte som gällde. Sist vi hade ett fikamöte var det ett internkrig inom laget, men nu är vi faktiskt ett gäng tjejer som har roligt ihop. Vi blev upplysta om att vi faktiskt, med tre matcher kvar, redan har nått vårat 10-poängsmål och ligger på 13 poäng och som det flicklag i damlagsserie vi är så är det bra gjort av oss. Fick även veta att vi är anmälda till Örebrocupen, sånt är skoj.


Nu är det plugga lite spanska och sen sova som gäller, satsar på tidig sänggång idag.

I stjärnorna lyser taket

Ja just så kallade damen i kassan bredvid filmen vi såg igår. Jag och Jessica kunde inte göra annat än att småfnissa åt hennes totalt felorganiserade mening.

Filmen var faktiskt otroligt söt. Man skrattade och kämpade samtidigit för att hålla tårarna tillbaka.
Den är helt klart värd att titta på.

Nu kom jag just in efter att ha övningskört i tre timmar, har hunnit med Gyttorp, Nora, Lindesberg och även varit ute i Wedevåg och hälsa på kusin. Nu ska jag ta tag i mina studier och börja med spanskan, adios!

Baby I'm amazed by you

Fredagskvällen blev en riktig höjdarkväll. Vi käkade pizza, sjöng singstar och spelade kotte. Det snackades såklart även hel del och det bjöds också på många skratt. Inte kunde jag tro när vi började ettan att vi sex skulle ha så kul tillsammans, men jag är glad över att jag hade fel. Ni är bäst. :* Under kvällen kunde vi konstatera lite saker som till exempel att det krävs tre blondiner för att tanka en volvo, men med tanke på vilka blonda snillen det var så är jag inte förvånad, faktum är att jag är häpen över att de ens lyckades få i den skvätten bensin som de faktiskt lyckades få i.

Kanske skriver om min lördag lite senare, nu ska jag nämligen klä på mig för snart kommer min faster och hämtar mig sen ska vi ut och övningsköra med hennes lätt lastbil, sug på den ni.

RSS 2.0